Kırşehir Veterinerler Odası Başkanlığı 3. Kez Mehmet Taşdemir'in

SAĞLIK 04.10.2022 - 20:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Veterinerler Odası Başkanlığı 3. Kez Mehmet Taşdemir'in

Kırşehir Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'na 3. kez seçilen Mehmet Taşdemir, '' kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte biz olarak yolumuza devam edeceğiz'2 ifadelerini kullandı.

15. Genel Kurulu gerçekleştirilen Kırşehir Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'na üyelerin teveccühüyle 3. kez Veteriner Hekim Mehmet Taşdemir getirildi.   2 Dönemdir sürdürdüğü başkanlık görevine yeni dönemde tekrardan seçilmenin kendisi için onur olduğunu belirten Taşdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi ; Kırşehir Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'na beni layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Veteriner Hekim lik mesleği insanlığa tarih boyunca;ciflikten sofraya gıda üretiminde,insan sağlığında,hayvan sağlığında ve gıda hijyeninde hizmet vermektedir ve vermeye devam edecektir. Bizden önce hizmetleri bulunan meslektaşlarıma katkılarından dolayı sükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemde hizmetin devamlılığı ve daha ileri taşımak için kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte biz olarak yolumuza devam edeceğiz. Oda seçimlerimizin tüm meslektaşlarımıza ve meslek unsurlarımıza hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.Saygılarımla...  
Kırşehir Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'na 3. kez seçilen Mehmet Taşdemir, '' kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte biz olarak yolumuza devam edeceğiz'2 ifadelerini kullandı.

15. Genel Kurulu gerçekleştirilen Kırşehir Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'na üyelerin teveccühüyle 3. kez Veteriner Hekim Mehmet Taşdemir getirildi.

 


2 Dönemdir sürdürdüğü başkanlık görevine yeni dönemde tekrardan seçilmenin kendisi için onur olduğunu belirten Taşdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi ;


Kırşehir Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'na beni layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.


Veteriner Hekim lik mesleği insanlığa tarih boyunca;ciflikten sofraya gıda üretiminde,insan sağlığında,hayvan sağlığında ve gıda hijyeninde hizmet vermektedir ve vermeye devam edecektir.


Bizden önce hizmetleri bulunan meslektaşlarıma katkılarından dolayı sükranlarımı sunuyorum.
Yeni dönemde hizmetin devamlılığı ve daha ileri taşımak için kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte biz olarak yolumuza devam edeceğiz.


Oda seçimlerimizin tüm meslektaşlarımıza ve meslek unsurlarımıza hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.Saygılarımla...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.