Kırşehir ve Niğde Meclisleri Birleşti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2016 - 12:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir ve Niğde Meclisleri Birleşti

Kırşehir İl Genel Meclisinin isteği üzerine Kırşehir ve Niğde İl Genel Meclisi üyeleri ortaklaşa toplantı yaptı. Niğde İl Genel Meclisi Toplantı salonunda yapılan ortak toplantıda iki İl Genel Meclisi üyeleri fikir ve bilgi alışverişinde de bulundu. Kırşehir İl Genel Meclisi Barboros Dulkadiroğlu ve Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna toplantıya birlikte başkanlık yaptılar. Toplantını amacıyla ilgili olarak bilgi veren Kırşehir İl Genel Meclisi Barboros Dulkadiroğlu, “Kırşehir İl Genel Meclisi olarak bir ilki başlatarak İç Anadolu İl Genel Meclislerini ziyaret ederek fikir alışverişlerinde ve yatırımlarını inceleyerek Kırşehirimize daha güzel hizmet vermeyi hedefliyoruz. Niğde’den başlayarak tüm İç Anadolu illerine ziyaretlere başladık. İlgi ve alakalarından dolayı Niğde İl Genel Meclis Başkanıma ve İl Genel Meclis üyelerine tek tek teşekkür ediyorum.” Dedi. Toplantıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, “Kırşehir İl Genel Meclis üyeleri Niğde İl Genel Meclisimizi ziyaret ederek, toplantımıza katıldılar. Fikir ve bilgi alışverişinde bulunduğumuz, toplantımıza katılan değerli meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
Kırşehir İl Genel Meclisinin isteği üzerine Kırşehir ve Niğde İl Genel Meclisi üyeleri ortaklaşa toplantı yaptı. Niğde İl Genel Meclisi Toplantı salonunda yapılan ortak toplantıda iki İl Genel Meclisi üyeleri fikir ve bilgi alışverişinde de bulundu.

Kırşehir İl Genel Meclisi Barboros Dulkadiroğlu ve Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna toplantıya birlikte başkanlık yaptılar. Toplantını amacıyla ilgili olarak bilgi veren Kırşehir İl Genel Meclisi Barboros Dulkadiroğlu, “Kırşehir İl Genel Meclisi olarak bir ilki başlatarak İç Anadolu İl Genel Meclislerini ziyaret ederek fikir alışverişlerinde ve yatırımlarını inceleyerek Kırşehirimize daha güzel hizmet vermeyi hedefliyoruz. Niğde’den başlayarak tüm İç Anadolu illerine ziyaretlere başladık. İlgi ve alakalarından dolayı Niğde İl Genel Meclis Başkanıma ve İl Genel Meclis üyelerine tek tek teşekkür ediyorum.” Dedi. Toplantıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, “Kırşehir İl Genel Meclis üyeleri Niğde İl Genel Meclisimizi ziyaret ederek, toplantımıza katıldılar. Fikir ve bilgi alışverişinde bulunduğumuz, toplantımıza katılan değerli meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.