Kırşehir ve Aksaray'da Eş Zamanlı Operasyon

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2017 - 11:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir ve Aksaray'da Eş Zamanlı Operasyon

Kırşehir ve Aksaray'da 11 uyuşturucu tacirine yönelik şafak operasyonu düzenleyen polis, şüphelileri pansiyon ve balkonda yatarken gözaltına aldı.  Operasyon sabahın ilk ışıklarında gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, sokak satıcısı olarak bilinen 11 şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüklülerine bağlı Uyuşturucuyla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 4 ay boyunca 11 şahıs üzerinde teknik ve fiziksel olarak takip yaptı. Yapılan takipte yeterli delil ve bulguya ulaşan polis ekipleri operasyon için bugün sabahın ilk ışıklarında düğmeye bastı.  Kırşehir ve Aksaray'da  11 ayrı şüpheliye yönelik gerçekleştirilen operasyonda polis evlere, pansiyonlara, iş yerlerine baskın yaptı. 10 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 1 şüpheli de evinin balkonunda yatarken gözaltına alındı. Şüphelilerin yakınları polis ekiplerine direnirken, şüpheli 1 kişi halen aranıyor. Operasyonunun ardından sağlık kontrolünden geçen şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüklerine götürüldü. Operasyonda evlerde, iş yerlerinde ve pansiyonlarda yapılan aramalarda 1 kilo 560 gram esrar maddesi, 12 gram bonzai, 145 adet exctacy hap, 2,5 gram eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kırşehir ve Aksaray'da 11 uyuşturucu tacirine yönelik şafak operasyonu düzenleyen polis, şüphelileri pansiyon ve balkonda yatarken gözaltına aldı. 

Operasyon sabahın ilk ışıklarında gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, sokak satıcısı olarak bilinen 11 şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüklülerine bağlı Uyuşturucuyla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 4 ay boyunca 11 şahıs üzerinde teknik ve fiziksel olarak takip yaptı.

Yapılan takipte yeterli delil ve bulguya ulaşan polis ekipleri operasyon için bugün sabahın ilk ışıklarında düğmeye bastı.  Kırşehir ve Aksaray'da  11 ayrı şüpheliye yönelik gerçekleştirilen operasyonda polis evlere, pansiyonlara, iş yerlerine baskın yaptı. 10 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 1 şüpheli de evinin balkonunda yatarken gözaltına alındı.

Şüphelilerin yakınları polis ekiplerine direnirken, şüpheli 1 kişi halen aranıyor. Operasyonunun ardından sağlık kontrolünden geçen şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüklerine götürüldü.

Operasyonda evlerde, iş yerlerinde ve pansiyonlarda yapılan aramalarda 1 kilo 560 gram esrar maddesi, 12 gram bonzai, 145 adet exctacy hap, 2,5 gram eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.