Kırşehir Valisi ve Garnizon Komutanından Gazi Arslan'a Ziyaret

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2017 - 10:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Valisi ve Garnizon Komutanından Gazi Arslan'a Ziyaret

Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve Garnizon Komutanı İlhan Güneş, El-Bab operasyonu görevi sırasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan P. Uzm.Çvş. Murat Arslan’ı  evinde ziyaret etti. Vali  Necati Şentürk, görüşme sırasında yaptığı konuşmada, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin refahı için iç ve dış düşmanlarla gözünü kırpmadan çarpışan kahraman güvenlik mensuplarına minnettar olduklarını söyledi. Ülkemizin bu zorlu süreci en kısa sürede atlatacağına inandığını belirten Şentürk, “Kahraman güvenlik güçlerimiz, saat farkı gözetmeksizin gece gündüz hainlerle mücadele etmektedir. Böylesine yürekleri vatan, iman, bayrak, ezan, millet sevgisiyle dolu güvenlik mensuplarımız olduğu sürece birlik ve beraberliğimizi hiçbir güç bozamaz. Devletimiz şehit yakınlarına ve gazilerimize her zaman gereken desteği vermiştir. Biz de Kırşehir’deki şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanındayız. Bu duygularla, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi. Uzm.Çvş. Murat Arslan da, vatan için canlarını daima seve seve feda edeceklerini ifade etti ve devletimizin her şartta yanlarında olduğunu yürekten hissettiğini söyledi.  
Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve Garnizon Komutanı İlhan Güneş, El-Bab operasyonu görevi sırasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan P. Uzm.Çvş. Murat Arslan’ı  evinde ziyaret etti.

Vali  Necati Şentürk, görüşme sırasında yaptığı konuşmada, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin refahı için iç ve dış düşmanlarla gözünü kırpmadan çarpışan kahraman güvenlik mensuplarına minnettar olduklarını söyledi. Ülkemizin bu zorlu süreci en kısa sürede atlatacağına inandığını belirten Şentürk, “Kahraman güvenlik güçlerimiz, saat farkı gözetmeksizin gece gündüz hainlerle mücadele etmektedir. Böylesine yürekleri vatan, iman, bayrak, ezan, millet sevgisiyle dolu güvenlik mensuplarımız olduğu sürece birlik ve beraberliğimizi hiçbir güç bozamaz. Devletimiz şehit yakınlarına ve gazilerimize her zaman gereken desteği vermiştir. Biz de Kırşehir’deki şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanındayız. Bu duygularla, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi.

Uzm.Çvş. Murat Arslan da, vatan için canlarını daima seve seve feda edeceklerini ifade etti ve devletimizin her şartta yanlarında olduğunu yürekten hissettiğini söyledi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.