Kırşehir Valisi İbrahim Akın'ın İlk Durağı Huzurevi Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2018 - 17:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Valisi İbrahim Akın'ın İlk Durağı Huzurevi Oldu

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir'e gelerek göreve gelerek görevine başlayan Vali İbrahim Akın ilk iftar yemeğini Huzurevinde verdi. Vali İbrahim Akın eşi Saliha Akın ve çocukları ile birlikte iftar yemeğinde huzurevi sakinleri ile buluştu.Valiye ailesinin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, Huzurevi Müdürü Fatih Göçer katıldı.İftarın ardından huzurevi sakinleri ile sohbet eden Vali Akın, Ramazan Ayının manevi ikliminde değerli büyüklerimizle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Çeşitli vesilelerle Huzurevini ziyaret ederek büyüklerimizle sık sık bir araya geleceklerini belirten Vali Akın, “Devletimiz, huzurevinde kalan büyüklerimizin hayatlarını kolayca, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri için her türlü imkânı sağlamaktadır. Bizler de sürekli onlarla bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Bizleri büyük fedakârlıklarla büyüterek bugünlere getiren, vatanımıza, milletimize uzun yıllar emek vermiş değerli büyüklerimizin hakları ödenmez.”  dedi. İftar programı, yapılan duanın ardından Vali İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın’ın Huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenip onlarla sohbet etmesi ile sona erdi.
Geçtiğimiz günlerde Kırşehir'e gelerek göreve gelerek görevine başlayan Vali İbrahim Akın ilk iftar yemeğini Huzurevinde verdi.

Vali İbrahim Akın eşi Saliha Akın ve çocukları ile birlikte iftar yemeğinde huzurevi sakinleri ile buluştu.Valiye ailesinin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, Huzurevi Müdürü Fatih Göçer katıldı.İftarın ardından huzurevi sakinleri ile sohbet eden Vali Akın, Ramazan Ayının manevi ikliminde değerli büyüklerimizle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Çeşitli vesilelerle Huzurevini ziyaret ederek büyüklerimizle sık sık bir araya geleceklerini belirten Vali Akın, “Devletimiz, huzurevinde kalan büyüklerimizin hayatlarını kolayca, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri için her türlü imkânı sağlamaktadır. Bizler de sürekli onlarla bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Bizleri büyük fedakârlıklarla büyüterek bugünlere getiren, vatanımıza, milletimize uzun yıllar emek vermiş değerli büyüklerimizin hakları ödenmez.”  dedi.

İftar programı, yapılan duanın ardından Vali İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın’ın Huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenip onlarla sohbet etmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.