Kırşehir Valisi İbrahim Akın, ''Devlet Adamı'' Profili Çizdi

GÜNDEM 12.05.2022 - 10:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, ''Devlet Adamı'' Profili Çizdi

Kırşehir'de 4 yıldır görev yapan Vali İbrahim Akın, ''devlet adamı'' görüntüsü çizdi.

Görevden alınan Necati Şentürk'ün yerine 14 Mayıs 2018 tarihinde Kırşehir'e Vali olarak atanan İbrahim Akın, ''Kılıçlı Vali'' olarak bilinen Necati Şentürk'ün ardından Kırşehir'e ilaç gibi geldi.Çünkü Kırşehir'in gerçek manada ötekileştirmeyen ve kapsayıcı bir denge oluşturması gereken bir Valiye ihtiyacı vardı.Babacan ve devlet adamı görüntüsü çizen Vali İbrahim Akın, siyasi görüşüne göre sınıflandırmadan tüm kesimlerle iletişim ve istişare halinde bulundu.CHP'li Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte hareket etmekten de kaçınmadı.Sayın Vali,  siyaset kurumunun bürokrasi üzerindeki baskısı neticesinde alınan bazı kararlarda yetkinlik kuramamış olabilir ancak bu durum kendi karakteri ile değil ancak sistemin yanlış düzeni ile açıklanabilir.   Vali İbrahim Akın'a Kırşehir'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki görevinde başarılar diliyoruz. Ömer Duran
Kırşehir'de 4 yıldır görev yapan Vali İbrahim Akın, ''devlet adamı'' görüntüsü çizdi.

Görevden alınan Necati Şentürk'ün yerine 14 Mayıs 2018 tarihinde Kırşehir'e Vali olarak atanan İbrahim Akın, ''Kılıçlı Vali'' olarak bilinen Necati Şentürk'ün ardından Kırşehir'e ilaç gibi geldi.Çünkü Kırşehir'in gerçek manada ötekileştirmeyen ve kapsayıcı bir denge oluşturması gereken bir Valiye ihtiyacı vardı.Babacan ve devlet adamı görüntüsü çizen Vali İbrahim Akın, siyasi görüşüne göre sınıflandırmadan tüm kesimlerle iletişim ve istişare halinde bulundu.CHP'li Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte hareket etmekten de kaçınmadı.Sayın Vali,  siyaset kurumunun bürokrasi üzerindeki baskısı neticesinde alınan bazı kararlarda yetkinlik kuramamış olabilir ancak bu durum kendi karakteri ile değil ancak sistemin yanlış düzeni ile açıklanabilir.

 

Vali İbrahim Akın'a Kırşehir'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki görevinde başarılar diliyoruz.

Ömer Duran

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.