Kırşehir Valisi ibrahim Akın'dan Mucur'a Çıkarma

GÜNDEM 01.06.2020 - 21:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Valisi ibrahim Akın'dan Mucur'a Çıkarma

Kırşehir Valisi İbrahim Akın , son günlerde vakaların oldukça arttığı Mucur'a çıkarma yaptı.

Son günlerde artan Koronavirüs vakalarıyla gündeme gelen Mucur hareketli bir gün geçirdi.Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve beraberindeki heyet ilçede yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler ile ilgili bir toplantı düzenledi.     Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıya Valimiz Sayın İbrahim Akın’ın yanı sıra Mucur Kaymakamı Kaya Çelik, Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Ali Bulut, Halk Sağlığı Uzmanı Dr. N. Kaan Tiryakioğlu ile Mucur Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Yelda Öztürk katıldı.Toplantıda bir konuşma yapan Vali İbrahim Akın, tüm dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de görülen Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle devletin almış olduğu tedbirlerin il genelinde uygulandığını söyledi.     Koronavirüs salgınına karşı alınan bu tedbirlere toplumun sağlığı için vatandaşlarımızın uyması gerektiğini belirten Vali Akın, “Bilindiği gibi, ülkemiz bu süreci devletimizin aldığı tedbirlerle diğer ülkelere göre daha başarılı bir şekilde geçiriyor. Bugün itibariyle başlayan yeni normalleşme sürecinde mutlaka hijyene, sosyal mesafe kuralına ve maske takmaya özen göstermeliyiz. Mucur ilçemizde de son günlerde virüs vakalarına rastlanılmıştır. Mucur halkımızdan rehavete kapılmadan tedbirleri uygulamalarını bekliyoruz.” dedi.     Vali İbrahim Akın, toplantının ardından Mucur Belediyesi ve yapımı devam eden Belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’dan bilgiler aldı.Vali Akın'ın Mucur programı, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunması ile sona erdi. 
Kırşehir Valisi İbrahim Akın , son günlerde vakaların oldukça arttığı Mucur'a çıkarma yaptı.

Son günlerde artan Koronavirüs vakalarıyla gündeme gelen Mucur hareketli bir gün geçirdi.Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve beraberindeki heyet ilçede yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler ile ilgili bir toplantı düzenledi.

 

 

Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıya Valimiz Sayın İbrahim Akın’ın yanı sıra Mucur Kaymakamı Kaya Çelik, Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Ali Bulut, Halk Sağlığı Uzmanı Dr. N. Kaan Tiryakioğlu ile Mucur Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Yelda Öztürk katıldı.Toplantıda bir konuşma yapan Vali İbrahim Akın, tüm dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de görülen Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle devletin almış olduğu tedbirlerin il genelinde uygulandığını söyledi.

 

 

Koronavirüs salgınına karşı alınan bu tedbirlere toplumun sağlığı için vatandaşlarımızın uyması gerektiğini belirten Vali Akın, “Bilindiği gibi, ülkemiz bu süreci devletimizin aldığı tedbirlerle diğer ülkelere göre daha başarılı bir şekilde geçiriyor. Bugün itibariyle başlayan yeni normalleşme sürecinde mutlaka hijyene, sosyal mesafe kuralına ve maske takmaya özen göstermeliyiz. Mucur ilçemizde de son günlerde virüs vakalarına rastlanılmıştır. Mucur halkımızdan rehavete kapılmadan tedbirleri uygulamalarını bekliyoruz.” dedi.

 

 

Vali İbrahim Akın, toplantının ardından Mucur Belediyesi ve yapımı devam eden Belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’dan bilgiler aldı.Vali Akın'ın Mucur programı, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunması ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.