Kırşehir Valiliğinden Önemli Uyarı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2020 - 18:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Valiliğinden Önemli Uyarı

Kırşehir Valiliği sosyal medya üzerinden yapılan asılsız ''koronavirüs'' paylaşımı üzerine açıklamada bulundu. İŞTE VALİLİKTEN YAPILAN O AÇIKLAMA ''Bazı sosyal medya hesaplarında, bir televizyon kanalı kaynak gösterilerek Kırşehir ilimizde 133 Koronaviris vakası olduğu ve bir köyün karantina altına alındığı yönünde paylaşımlar yer almaktadır. Kaynak olarak gösterilen televizyon kanalı ile yapılan görüşmede böyle bir haberin yayımlanmadığı ifade edilmiş olmakla birlikte yapılan bu paylaşımdaki bilgiler de gerçeği yansıtmamaktadır. Vatandaşlarımızın yetkili makamlarca yapılacak açıklamalar dışında gerçek bilgilerden yoksun bu tür söylentilere itibar etmemeleri, Kamuoyuna saygı ile duyurulur.''

Kırşehir Valiliği sosyal medya üzerinden yapılan asılsız ''koronavirüs'' paylaşımı üzerine açıklamada bulundu.

İŞTE VALİLİKTEN YAPILAN O AÇIKLAMA

''Bazı sosyal medya hesaplarında, bir televizyon kanalı kaynak gösterilerek Kırşehir ilimizde 133 Koronaviris vakası olduğu ve bir köyün karantina altına alındığı yönünde paylaşımlar yer almaktadır.

Kaynak olarak gösterilen televizyon kanalı ile yapılan görüşmede böyle bir haberin yayımlanmadığı ifade edilmiş olmakla birlikte yapılan bu paylaşımdaki bilgiler de gerçeği yansıtmamaktadır.

Vatandaşlarımızın yetkili makamlarca yapılacak açıklamalar dışında gerçek bilgilerden yoksun bu tür söylentilere itibar etmemeleri, Kamuoyuna saygı ile duyurulur.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.