Kırşehir Valiliği'nden Kar Yağışı Uyarısı

YAŞAM 16.03.2022 - 20:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Valiliği'nden Kar Yağışı Uyarısı

Kırşehir Valiliği, meteorolojik verilere dayanarak 17 Mart Perşembe günü öğlen saatlerinden sonra Kırşehir'de yoğun kar yağışının etkili olacağını bildirdi.

Kırşehir Valiliği Tarafından Yapılan Yazılı Açıklamada Şu İfadelere Yer Verildi :  Meteorolojiden alınan bilgilere göre, ilimiz ve çevresinde 17 Mart 2022 Perşembe günü öğle saatlerinden sonra başlaması beklenen kar yağışının 20 Mart 2022 Pazar günü akşam saatlerine kadar etkili şekilde devam edeceği, hava sıcaklıklarının da mevsim normallerinin altında (6 ila 10 derece) seyredeceği bildirilmiştir. Vatandaşlarımızın yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kırşehir Valiliği, meteorolojik verilere dayanarak 17 Mart Perşembe günü öğlen saatlerinden sonra Kırşehir'de yoğun kar yağışının etkili olacağını bildirdi.

Kırşehir Valiliği Tarafından Yapılan Yazılı Açıklamada Şu İfadelere Yer Verildi : 

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, ilimiz ve çevresinde 17 Mart 2022 Perşembe günü öğle saatlerinden sonra başlaması beklenen kar yağışının 20 Mart 2022 Pazar günü akşam saatlerine kadar etkili şekilde devam edeceği, hava sıcaklıklarının da mevsim normallerinin altında (6 ila 10 derece) seyredeceği bildirilmiştir.

Vatandaşlarımızın yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.