Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı Başlıyor

SANAT 16.05.2022 - 11:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı Başlıyor

Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sekretaryası oluşturularak hazırlıkları tamamlanan “UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı” 17-18 Mayıs 2022’de Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi büyük salonda gerçekleştirilecek.

http://www.kirsehircityofmusic.com/konferans adresinden Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen “UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı” 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 09:30’da başlayacak.   Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen ve 17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde Kırşehir’de yüz yüze ve aynı anda online olarak gerçekleştirilecek olan “UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı”nın başarılı geçmesini diledi. BaşkanEkicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti: “Konferansımızın iki farklı konuşmacı türü olacak: Bilimsel konuşmacılar ve UNESCO müzik şehirlerinden fikir/ tecrübe konuşmacıları. Bilimsel kısım konuşmacıları olarak bilim kurulunda sadece kendi ülkemizden değil Japonya, İngiltere, Azerbaycan, Kırgızistan gibi çeşitli ülkelerden de konuşmacılarımız olacak.  Konferans konuları arasından "UNESCO Müzik Şehirlerinin Deneyimlerinin ve/veya Fikirlerinin Paylaşılması" kısmında farklı düşüncelere ulaşacağız. Konferansta müzik alanıyla beraber farklı alanlardan akademisyenler, eğitimciler, öğrenciler ve katılımcılar için önemli paylaşımlar gerçekleştirilecek. Konferansımız Kırşehir Belediyesi youtube sayfasından izlenebilecek. Konferansın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen herkesi kutluyor, buradan bir kez daha tüm katılımcılarımızı selamlıyorum.”  
Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sekretaryası oluşturularak hazırlıkları tamamlanan “UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı” 17-18 Mayıs 2022’de Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi büyük salonda gerçekleştirilecek.

http://www.kirsehircityofmusic.com/konferans adresinden Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen “UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı” 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 09:30’da başlayacak.

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen ve 17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde Kırşehir’de yüz yüze ve aynı anda online olarak gerçekleştirilecek olan “UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı”nın başarılı geçmesini diledi. BaşkanEkicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

“Konferansımızın iki farklı konuşmacı türü olacak: Bilimsel konuşmacılar ve UNESCO müzik şehirlerinden fikir/ tecrübe konuşmacıları. Bilimsel kısım konuşmacıları olarak bilim kurulunda sadece kendi ülkemizden değil Japonya, İngiltere, Azerbaycan, Kırgızistan gibi çeşitli ülkelerden de konuşmacılarımız olacak.  Konferans konuları arasından "UNESCO Müzik Şehirlerinin Deneyimlerinin ve/veya Fikirlerinin Paylaşılması" kısmında farklı düşüncelere ulaşacağız.

Konferansta müzik alanıyla beraber farklı alanlardan akademisyenler, eğitimciler, öğrenciler ve katılımcılar için önemli paylaşımlar gerçekleştirilecek.

Konferansımız Kırşehir Belediyesi youtube sayfasından izlenebilecek.

Konferansın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen herkesi kutluyor, buradan bir kez daha tüm katılımcılarımızı selamlıyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.