Kırşehir TSO'dan Sorumlu Emlak Danışmanlığı Sınavı Duyurusu

EKONOMİ 01.08.2023 - 11:38, Güncelleme: 01.08.2023 - 11:32
 

Kırşehir TSO'dan Sorumlu Emlak Danışmanlığı Sınavı Duyurusu

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, sorumlu Emlak Danışmanlığı Sınavı Kayıtlarının başladığını bildirdi.

KIRŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE : Başvurular odamıza gelerek şahsen yapılmakta olup, başvuru için 2 adet fotoğraf, 1 adet kimlik fotokopisi ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş adına verilecek olan hesap numarasına sınav ücretini yatırarak istenilen evrakları dekontunuzla birlikte teslim etmeniz gerekecektir. IBAN BİLGİLERİ aşağıdaki gibidir. Emlak Seviye 5 Sınav Ücreti: 3.100,00 TL TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş İŞBANKASI AKAY ŞUBESİ IBAN: TR57 0006 4000 0014 2011 1580 36 Para Yatırılması Hakkında Önemli Not: Lütfen Ücretleri Yatırırken, Ad-Soyad, TC Kimlik No, Başvuru Yapılan İl ve Sınav Bilgilerini Dekontun Açıklama Kısmına Yazınız. Emlak alanında Mesleki Yeterlilik Sınavı yapılacaktır, son kayıt tarihi 7 Ağustos Pazartesi mesai bitimi olarak belirlenmiştir. Emlak alanında sınav başvuru tarihi yukarıda belirtilen tarih olarak belirlenmiştir. Sınav tarihi ve saati adaylara SMS ile bildirilecektir. Sınava katılmak isteyen adayların mağduriyet yaşamamaları için son başvuru tarihlerine dikkat etmeleri önemle rica olunur. Duyurulur. Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, sorumlu Emlak Danışmanlığı Sınavı Kayıtlarının başladığını bildirdi.

KIRŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE :

Başvurular odamıza gelerek şahsen yapılmakta olup, başvuru için 2 adet fotoğraf, 1 adet kimlik fotokopisi ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş adına verilecek olan hesap numarasına sınav ücretini yatırarak istenilen evrakları dekontunuzla birlikte teslim etmeniz gerekecektir.

IBAN BİLGİLERİ aşağıdaki gibidir.
Emlak Seviye 5 Sınav Ücreti: 3.100,00 TL
TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş
İŞBANKASI AKAY ŞUBESİ
IBAN: TR57 0006 4000 0014 2011 1580 36

Para Yatırılması Hakkında Önemli Not:
Lütfen Ücretleri Yatırırken, Ad-Soyad, TC Kimlik No, Başvuru Yapılan İl ve Sınav Bilgilerini Dekontun Açıklama Kısmına Yazınız.

Emlak alanında Mesleki Yeterlilik Sınavı yapılacaktır, son kayıt tarihi 7 Ağustos Pazartesi mesai bitimi olarak belirlenmiştir.

Emlak alanında sınav başvuru tarihi yukarıda belirtilen tarih olarak belirlenmiştir. Sınav tarihi ve saati adaylara SMS ile bildirilecektir.

Sınava katılmak isteyen adayların mağduriyet yaşamamaları için son başvuru tarihlerine dikkat etmeleri önemle rica olunur.

Duyurulur.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.