Kırşehir TSO Seçimlerinin Galibi Mustafa Yılmaz Oldu

GÜNDEM 19.11.2022 - 19:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir TSO Seçimlerinin Galibi Mustafa Yılmaz Oldu

Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası Seçimlerini kazanan Mustafa Yılmaz oldu.Yılmaz 28 sandıktan 21'ini alarak ezici bir çoğunluk elde etti.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri mevcut Başkan Mustafa Yılmaz ve Ahmet Sarı'nın yarışına sahne oldu.Mevcut başkan Mustafa Yılmaz, 28 sandıktan 21'ini alarak kesin bir zafer elde etti.Ahmet Sarı ise kendi aday olduğu gruptan çıkamadı.Ticaret ve Sanayi Odası'nın 28 meclis üyesinden 21'ini Mustafa Yılmaz'ın olduğu mavi grup kazandı.7 Meclis üyesi ise Ahmet Sarı'nın başında olduğu sarı gruptan meclise girdi.   İŞTE MUSTAFA YILMAZ'IN GRUBUNDAN SEÇİMİ KAZANARAK MECLİSE GİRENLER 1. Grup  : Abdullah Altuntaş - Fatih Altuntaş  2. Grup : Serkan Kaya  3. Grup : Ergin Süngü- Murat Korkmazyiğit - Necip Şevik 4. Grup : Ramazan Dumlupınar- Musa Çelik - Orhan Demir 5. Grup : 6. Grup : Mustafa Yılmaz - Erhan Arslan 7. Grup : Ali Ardıç - Murat Tekdoğan 8. Grup : Ömer Şanal - Eşref Aşık 9. Grup : Burak Bülent Batı- Erbil İlker Erdal 10. Grup : Aziz Şahin Ekicioğlu- Uğur Büyükşahin 11. Grup : Mehmet Işık - Nihat Dağıstan 12. Grup :  SARI GRUPTAN MECLİSE GİRENLER 1. Grup  : Ali Altunsaray 2. Grup : Mehmet Aydın - Mahmut Yağmur 3. Grup :  4. Grup: 5. Grup : Alican Coşar- Ali Baltacı 6. Grup :  7: Grup : 8. Grup : 9. Grup : 10. Grup: 11. Grup : 12. Grup : Kenan Yanık- Cengiz Sülükçü   MUSTAFA YILMAZ'IN BASIN AÇIKLAMASI  Çok kıymetli üyelerimiz ve saygıdeğer Kırşehir halkı, Odamız seçimleri, 19 Kasım 2022 Cumartesi günü sağduyunun hâkim olduğu bir seçim atmosferinde gerçekleştirilmiştir. Toplam seçmen sayımız 1453 olup, 1453 seçmenden 1110 tanesi oy kullanmıştır. Seçim sonuçlarına göre üyelerimizin teveccühleri ile bir dönem daha seçilmiş bulunmaktayız. Bu süreçte öncelikle iradelerini sandığa yansıtan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Değerli üyelerimiz, Gücünü üyelerinden alan bir Oda olarak, üyelerimizden aldığımız güç ve irade sayesinde, üyelerimizi ve Kırşehir’imizi layıkıyla temsil etmeye ve geleceğin Kırşehir’ini ortak akılla inşa etmeye devam edeceğimizi ve tazelenen ekibimizle birlikte her adımımızı Kırşehir için atacağımızı özellikle belirtmek isterim. Seçim süreci ve sonunda; öncelikle oy kullanan tüm değerli Kırşehir TSO üyelerine, şahsıma güvenerek benimle beraber yola çıkan arkadaşlarıma, bizlere güven vererek yanımızda olduklarını hissettiren tüm dostlarımıza, bu süreçte yoğun çalışan Oda personelimize, üyelerimizin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde oy kullanması için emeği geçen İl Seçim Kurulu Başkanımıza, İl Emniyet Müdürümüze ve Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına ve sandık kurulu üyelerine şükranlarımı iletir, Odamızın yeni seçilen tüm üyelerini tebrik eder, halkımıza ve iş dünyamıza sevgi ve saygılarımı sunarım.
Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası Seçimlerini kazanan Mustafa Yılmaz oldu.Yılmaz 28 sandıktan 21'ini alarak ezici bir çoğunluk elde etti.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri mevcut Başkan Mustafa Yılmaz ve Ahmet Sarı'nın yarışına sahne oldu.Mevcut başkan Mustafa Yılmaz, 28 sandıktan 21'ini alarak kesin bir zafer elde etti.Ahmet Sarı ise kendi aday olduğu gruptan çıkamadı.Ticaret ve Sanayi Odası'nın 28 meclis üyesinden 21'ini Mustafa Yılmaz'ın olduğu mavi grup kazandı.7 Meclis üyesi ise Ahmet Sarı'nın başında olduğu sarı gruptan meclise girdi.

 

İŞTE MUSTAFA YILMAZ'IN GRUBUNDAN SEÇİMİ KAZANARAK MECLİSE GİRENLER

1. Grup  : Abdullah Altuntaş - Fatih Altuntaş 

2. Grup : Serkan Kaya 

3. Grup : Ergin Süngü- Murat Korkmazyiğit - Necip Şevik

4. Grup : Ramazan Dumlupınar- Musa Çelik - Orhan Demir

5. Grup :

6. Grup : Mustafa Yılmaz - Erhan Arslan

7. Grup : Ali Ardıç - Murat Tekdoğan

8. Grup : Ömer Şanal - Eşref Aşık

9. Grup : Burak Bülent Batı- Erbil İlker Erdal

10. Grup : Aziz Şahin Ekicioğlu- Uğur Büyükşahin

11. Grup : Mehmet Işık - Nihat Dağıstan

12. Grup : 

SARI GRUPTAN MECLİSE GİRENLER

1. Grup  : Ali Altunsaray

2. Grup : Mehmet Aydın - Mahmut Yağmur

3. Grup : 

4. Grup:

5. Grup : Alican Coşar- Ali Baltacı

6. Grup : 

7: Grup :

8. Grup :

9. Grup :

10. Grup:

11. Grup :

12. Grup : Kenan Yanık- Cengiz Sülükçü

 

MUSTAFA YILMAZ'IN BASIN AÇIKLAMASI 

Çok kıymetli üyelerimiz ve saygıdeğer Kırşehir halkı,

Odamız seçimleri, 19 Kasım 2022 Cumartesi günü sağduyunun hâkim olduğu bir seçim atmosferinde gerçekleştirilmiştir. Toplam seçmen sayımız 1453 olup, 1453 seçmenden 1110 tanesi oy kullanmıştır.

Seçim sonuçlarına göre üyelerimizin teveccühleri ile bir dönem daha seçilmiş bulunmaktayız. Bu süreçte öncelikle iradelerini sandığa yansıtan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

Değerli üyelerimiz,

Gücünü üyelerinden alan bir Oda olarak, üyelerimizden aldığımız güç ve irade sayesinde, üyelerimizi ve Kırşehir’imizi layıkıyla temsil etmeye ve geleceğin Kırşehir’ini ortak akılla inşa etmeye devam edeceğimizi ve tazelenen ekibimizle birlikte her adımımızı Kırşehir için atacağımızı özellikle belirtmek isterim.

Seçim süreci ve sonunda; öncelikle oy kullanan tüm değerli Kırşehir TSO üyelerine, şahsıma güvenerek benimle beraber yola çıkan arkadaşlarıma, bizlere güven vererek yanımızda olduklarını hissettiren tüm dostlarımıza, bu süreçte yoğun çalışan Oda personelimize, üyelerimizin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde oy kullanması için emeği geçen İl Seçim Kurulu Başkanımıza, İl Emniyet Müdürümüze ve Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına ve sandık kurulu üyelerine şükranlarımı iletir, Odamızın yeni seçilen tüm üyelerini tebrik eder, halkımıza ve iş dünyamıza sevgi ve saygılarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.