Kırşehir TSO'dan Ücretsiz Sertifikalı Eğitim

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2016 - 09:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir TSO'dan Ücretsiz Sertifikalı Eğitim

Kırşehir Ticaret Odası ve Ahi OSGB işbirliği ile yarın ücretsiz iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilecek. Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odasında gerçekleşecek olan ve katılımcılara iş güvenliği sertifakası da verilecek olan eğitim ise ücretsiz.Bilindiği gibi  6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanun gereği çalışanların bu eğitime katılmaları ve sertifika almaları yasal zorunluluk haline getirilmişti. Birçok kurumun ücret karşılığı verdiği İş sağlığı ve güvenliği eğitimi ve sertifikası Ahi OSGB tarafından ücretsiz olarak verilecek.15 Mayıs 2016 Pazar günü (yarın) verilecek eğitim saat 09:00'da başlayacak ve Kırşehir Ticaret Odası Toplantı salonunda yapılacak.  
Kırşehir Ticaret Odası ve Ahi OSGB işbirliği ile yarın ücretsiz iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilecek.

Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odasında gerçekleşecek olan ve katılımcılara iş güvenliği sertifakası da verilecek olan eğitim ise ücretsiz.Bilindiği gibi  6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanun gereği çalışanların bu eğitime katılmaları ve sertifika almaları yasal zorunluluk haline getirilmişti.

Birçok kurumun ücret karşılığı verdiği İş sağlığı ve güvenliği eğitimi ve sertifikası Ahi OSGB tarafından ücretsiz olarak verilecek.15 Mayıs 2016 Pazar günü (yarın) verilecek eğitim saat 09:00'da başlayacak ve Kırşehir Ticaret Odası Toplantı salonunda yapılacak.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.