Kırşehir Trafik Ekipleri Denetim İçin D206 Karayolunda !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2016 - 11:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Trafik Ekipleri Denetim İçin D206 Karayolunda !

Ramazan Bayramı öncesinde Kırşehir Emniyeti Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D260 Karayolu üzerinde sürücülere kontrollü geçiş uyarısında bulunuyor. Kazaların önlenmesi ve bayram tatilinin karayolunda kontrollü sağlanması için broşürde dağıtan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sürücülerden 3 saatlik mesafe ile istirahat etmeleri yönünde uyarılarda bulunuyor. Bayram tatili sonuna kadar Ankara istikametinden Kayseri istikametine giden yolcu yoğunluğunun yaşandığı D260 karayolu üzerinde yapılan uyarı çalışmalarına Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden 3 sabit, 1 devriye, 1 radar olmak üzere toplamda 5 polis ekibi katılıyor. Sürücüler karayolu üzerinde: dikkat dağınıklığı, emniyet kemeri, yorgunluk, aşırı sürat ve hava sıcaklıkları noktasında bilgilendiriliyor. Karayolu üzerinde yapılan uygulamaları bayram öncesinde olumlu bulduklarını anlatan sürücüler ise polisin çalışmalarını doğru bulduklarını söyledi. Karayolu üzerinde seyir halinde bulunan ve polisin çalışmalarını değerlendiren sürücüler, “Uygulamalar çok güzel, sürekli çevirmeler var. Bu yıl yapılan uygulamalar ramazan ayı nedeni ile çok faydalı uyarıları dikkate alarak sevdiklerimizin yanına ulaşacağız.”dediler. Hız sınırının aşılmaması için yapılan radar uygulamalarına takılan sürücüler ise bir sonraki uygulama alanında polis tarafından durdurularak aşırı hız yapmamaları konusunda bekletiliyor.
Ramazan Bayramı öncesinde Kırşehir Emniyeti Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D260 Karayolu üzerinde sürücülere kontrollü geçiş uyarısında bulunuyor.

Kazaların önlenmesi ve bayram tatilinin karayolunda kontrollü sağlanması için broşürde dağıtan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sürücülerden 3 saatlik mesafe ile istirahat etmeleri yönünde uyarılarda bulunuyor.

Bayram tatili sonuna kadar Ankara istikametinden Kayseri istikametine giden yolcu yoğunluğunun yaşandığı D260 karayolu üzerinde yapılan uyarı çalışmalarına Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden 3 sabit, 1 devriye, 1 radar olmak üzere toplamda 5 polis ekibi katılıyor.

Sürücüler karayolu üzerinde: dikkat dağınıklığı, emniyet kemeri, yorgunluk, aşırı sürat ve hava sıcaklıkları noktasında bilgilendiriliyor. Karayolu üzerinde yapılan uygulamaları bayram öncesinde olumlu bulduklarını anlatan sürücüler ise polisin çalışmalarını doğru bulduklarını söyledi.

Karayolu üzerinde seyir halinde bulunan ve polisin çalışmalarını değerlendiren sürücüler, “Uygulamalar çok güzel, sürekli çevirmeler var. Bu yıl yapılan uygulamalar ramazan ayı nedeni ile çok faydalı uyarıları dikkate alarak sevdiklerimizin yanına ulaşacağız.”dediler. Hız sınırının aşılmaması için yapılan radar uygulamalarına takılan sürücüler ise bir sonraki uygulama alanında polis tarafından durdurularak aşırı hız yapmamaları konusunda bekletiliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.