Kırşehir Ticaret Borsasından Hayvancıların Yüzünü Güldürecek Açıklama

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2018 - 10:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Ticaret Borsasından Hayvancıların Yüzünü Güldürecek Açıklama

Kırşehir Ticaret Borsası , çiçek hastalığı gerekçe gösterilerek kapatılan ''canlı hayvan pazarıının'' açılacağını duyurdu. 23 Ocak tarihinde kapatılan ''Canlı Hayvan Pazarı'' nın 11.03.2018 pazar günü tekrar açılacağı duyuruldu.Kırşehir Ticaret Borsası , ''Çevre illerde hayvan pazarlarının kapalı olması Kırşehir’e yoğun bir şekilde hayvan gelmesine neden olacağı için çiçek hastalığının Kırşehir’de yayılmasının önüne geçmek adına canlı hayvan pazarı bir süreliğine kapatılmıştır” açıklamasında bulunmuş ve süresiz olarak pazarı kapatmıştı.Haber üreticilerin de yüzünü güldürdü.  
Kırşehir Ticaret Borsası , çiçek hastalığı gerekçe gösterilerek kapatılan ''canlı hayvan pazarıının'' açılacağını duyurdu.

23 Ocak tarihinde kapatılan ''Canlı Hayvan Pazarı'' nın 11.03.2018 pazar günü tekrar açılacağı duyuruldu.Kırşehir Ticaret Borsası , ''Çevre illerde hayvan pazarlarının kapalı olması Kırşehir’e yoğun bir şekilde hayvan gelmesine neden olacağı için çiçek hastalığının Kırşehir’de yayılmasının önüne geçmek adına canlı hayvan pazarı bir süreliğine kapatılmıştır” açıklamasında bulunmuş ve süresiz olarak pazarı kapatmıştı.Haber üreticilerin de yüzünü güldürdü.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.