Kırşehir TEOG'da Yine Geleneği Bozmadı !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2016 - 11:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir TEOG'da Yine Geleneği Bozmadı !

Gelenek yine değişmedi.TEOG Şampiyonları bu sene de Kırşehir'den çıktı. 2016-2017 eğitim yılında yapılan Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Kırşehir'de birçok öğrencinin soruların tümünü doğru cevapladığı öğrenildi.Bir veya İki yanlış yapan sayısı ise oldukça fazla.İşte bu öğrencilerden Cumhuriyet Orta Okulu'ndan Boran Kılıç, Ayşenur Doğaner ve Selenay Güneş, Vali Mithat Saylam Orta Okulu'ndan ise Rabia Nur Göktaş bütün sorulara doğru cevap vererek Türkiye Birinciliği'ne ortak oldular. Öğrencilerinin başarılarını kutlayan Cumhuriyet Orta Okulu Müdürü Selim Erbaş çocuklarıyla gurur duyduklarını, sistemli, disiplinli ve inançlı bir çalışma programıyla Cumhuriyet Orta Okulunun istikrarlı başarısını devam ettirdiğini vurguladı. Kırşehir'in diğer başlıca Orta Okullarından olan Vali Mithat Saylam,  Cacabey Orta Okullarında da birçok öğrencinin bütün sorulara doğru cevap verdiği  öğrenildi.      
Gelenek yine değişmedi.TEOG Şampiyonları bu sene de Kırşehir'den çıktı.

2016-2017 eğitim yılında yapılan Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Kırşehir'de birçok öğrencinin soruların tümünü doğru cevapladığı öğrenildi.Bir veya İki yanlış yapan sayısı ise oldukça fazla.İşte bu öğrencilerden Cumhuriyet Orta Okulu'ndan Boran Kılıç, Ayşenur Doğaner ve Selenay Güneş, Vali Mithat Saylam Orta Okulu'ndan ise Rabia Nur Göktaş bütün sorulara doğru cevap vererek Türkiye Birinciliği'ne ortak oldular. Öğrencilerinin başarılarını kutlayan Cumhuriyet Orta Okulu Müdürü Selim Erbaş çocuklarıyla gurur duyduklarını, sistemli, disiplinli ve inançlı bir çalışma programıyla Cumhuriyet Orta Okulunun istikrarlı başarısını devam ettirdiğini vurguladı. Kırşehir'in diğer başlıca Orta Okullarından olan Vali Mithat Saylam,  Cacabey Orta Okullarında da birçok öğrencinin bütün sorulara doğru cevap verdiği  öğrenildi.      
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.