Kırşehir Temiz Su Hatlarında 90'a Yakın Patlak Var

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2016 - 12:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Temiz Su Hatlarında 90'a Yakın Patlak Var

Kırşehir genelinde temiz su hatların fazla tazyikten kaynaklanan patlaklar yüzünden gelen şikayet sayısı 90'ı buldu. Edinilen bilgiye göre, Kırşehir'in neredeyse tüm mahallelerinde temiz su hatlarında fazla tazyikten kaynaklanan patlaklar oluştu.Kırşehir Belediyesi Ak Masa'yı arayan vatandaşlar patlaklardan dolayı suyun boşa aktığını belirtirken bazı vatandaşlar da patlaktan akan suyun evlerine dolduğunu belirtiyor.Ak Masa'ya şu ana kadar gelen şikayet sayısı ise 90'ı buldu.Belediye ekipleri ise yoğun bir şekilde patlak borulara müdahale etmeye çalışıyor.  
Kırşehir genelinde temiz su hatların fazla tazyikten kaynaklanan patlaklar yüzünden gelen şikayet sayısı 90'ı buldu.

Edinilen bilgiye göre, Kırşehir'in neredeyse tüm mahallelerinde temiz su hatlarında fazla tazyikten kaynaklanan patlaklar oluştu.Kırşehir Belediyesi Ak Masa'yı arayan vatandaşlar patlaklardan dolayı suyun boşa aktığını belirtirken bazı vatandaşlar da patlaktan akan suyun evlerine dolduğunu belirtiyor.Ak Masa'ya şu ana kadar gelen şikayet sayısı ise 90'ı buldu.Belediye ekipleri ise yoğun bir şekilde patlak borulara müdahale etmeye çalışıyor.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.