Kırşehir TEMAD Başkanı İstifa Etti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2016 - 17:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir TEMAD Başkanı İstifa Etti

Kırşehir, Emekli Astsubaylar Dernek Başkanı Ahmet Ertunç, istifa ettiğini açıkladı. Dernek Başkanı Ertunç, istifa gerekçesi olarak üyelerine verdikleri sözleri yerine getirememe olduğunu söyledi. Ertunç, "Kırşehir ve herhangi bir arkadaşımla ilgili bir sorunum yok. Yeni birilerinin gelmesi için görevimi bıraktım. İkametimi Ankara’ya taşıyorum. Hükümetin, Astsubaylara vereceği tazminata binayen bizlerinde üyelere verdiği sözler vardı. Bu sözler gerçekleşmeyince onursal duruş için istifamı sundum. Sosyal medya üzerinden hakkımda çıkan bir çok şey ve yazılan bazı manasız yazılar doğru değildi" ifadelerini kullandı. İstifanın üzerine yönetim kurulu kararı ile Ali Osman Özkaya getirildi. Özkaya, "Ahmet bey, Ankara’ya taşınıyor. İstifanın altında herhangi bir şey de aramaya gerek yok. Derneğimizin aktif üyesidir. Bağımlılıkları da devam etmektedir. Yönetim kurulu kararı ile TEMAD başkanlığı görevine geldim. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.
Kırşehir, Emekli Astsubaylar Dernek Başkanı Ahmet Ertunç, istifa ettiğini açıkladı.

Dernek Başkanı Ertunç, istifa gerekçesi olarak üyelerine verdikleri sözleri yerine getirememe olduğunu söyledi. Ertunç, "Kırşehir ve herhangi bir arkadaşımla ilgili bir sorunum yok. Yeni birilerinin gelmesi için görevimi bıraktım. İkametimi Ankara’ya taşıyorum. Hükümetin, Astsubaylara vereceği tazminata binayen bizlerinde üyelere verdiği sözler vardı. Bu sözler gerçekleşmeyince onursal duruş için istifamı sundum. Sosyal medya üzerinden hakkımda çıkan bir çok şey ve yazılan bazı manasız yazılar doğru değildi" ifadelerini kullandı. İstifanın üzerine yönetim kurulu kararı ile Ali Osman Özkaya getirildi. Özkaya, "Ahmet bey, Ankara’ya taşınıyor. İstifanın altında herhangi bir şey de aramaya gerek yok. Derneğimizin aktif üyesidir. Bağımlılıkları da devam etmektedir. Yönetim kurulu kararı ile TEMAD başkanlığı görevine geldim. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.