Kırşehir Teknik Direktör Takımını Şampiyon Yapıp 2. Lige Çıkardı

SPOR 01.05.2021 - 21:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Teknik Direktör Takımını Şampiyon Yapıp 2. Lige Çıkardı

Adıyamanspor'un 48 yaşındaki teknik direktörü Hakan Hayati Karaca takımını ligin bitiminbe 2 hafta kala şampiyon yaptı ve 2. lige çıkardı.

      <div class="news-container" style="box-sizing: border-box; margin-top: 10px; color: rgb(33, 37, 41); font-family: -apple-system, BlinkMacSystemFont, " segoe="" ui",="" roboto,="" "helvetica="" neue",="" arial,="" "noto="" sans",="" sans-serif,="" "apple="" color="" emoji",="" "segoe="" ui="" symbol",="" emoji";="" font-size:="" 16px;"="">       TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor, şampiyonluğunu ilan etti. Şanlıurfa 11 Nisan Stadında Karbel Karaköprü Belediye Spor deplasmanında 3-1 mağlup olan Adıyaman 1954 Spor, rakipleri de puan kaybettiği için şampiyon oldu. KIRŞEHİRLİ TEKNİK ADAMIN BÜYÜK BAŞARISI Adıyaman'ın büyük başarısının altında yatan en büyük sırlardan birisi de teknik adam Hakan Hayati Karaca oldu.1972 Kırşehir doğumlu Karaca , takımını şampiyon yapıp 2. lige yükselterek büyük başarı elde etmiş oldu.   Hakan Karaca Kırşehir Belediyespor Amigosu Halil Kurt ile Böyle Poz Vermişti   TÜRK FUTBOL TARİHİNDE BİR İLK   Öte yandan Adıyamanspor şampiyon olarak Türk Futbol tarihinde bir ilk de yaşattı.Adıyamanspor kadın başkanı Cevher Erdem ile şampiyonluğa ulaşarak , Türkiye futbol tarihinde ilk kez bir kadın başkan kulübünü bir üst lige çıkarmış oldu.    
Adıyamanspor'un 48 yaşındaki teknik direktörü Hakan Hayati Karaca takımını ligin bitiminbe 2 hafta kala şampiyon yaptı ve 2. lige çıkardı.

 

 

 

<div class="news-container" style="box-sizing: border-box; margin-top: 10px; color: rgb(33, 37, 41); font-family: -apple-system, BlinkMacSystemFont, " segoe="" ui",="" roboto,="" "helvetica="" neue",="" arial,="" "noto="" sans",="" sans-serif,="" "apple="" color="" emoji",="" "segoe="" ui="" symbol",="" emoji";="" font-size:="" 16px;"="">

 

 

 

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor, şampiyonluğunu ilan etti. Şanlıurfa 11 Nisan Stadında Karbel Karaköprü Belediye Spor deplasmanında 3-1 mağlup olan Adıyaman 1954 Spor, rakipleri de puan kaybettiği için şampiyon oldu.

KIRŞEHİRLİ TEKNİK ADAMIN BÜYÜK BAŞARISI

Adıyaman'ın büyük başarısının altında yatan en büyük sırlardan birisi de teknik adam Hakan Hayati Karaca oldu.1972 Kırşehir doğumlu Karaca , takımını şampiyon yapıp 2. lige yükselterek büyük başarı elde etmiş oldu.

 

Hakan Karaca Kırşehir Belediyespor Amigosu Halil Kurt ile Böyle Poz Vermişti

 

TÜRK FUTBOL TARİHİNDE BİR İLK

 

Öte yandan Adıyamanspor şampiyon olarak Türk Futbol tarihinde bir ilk de yaşattı.Adıyamanspor kadın başkanı Cevher Erdem ile şampiyonluğa ulaşarak , Türkiye futbol tarihinde ilk kez bir kadın başkan kulübünü bir üst lige çıkarmış oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.