Kırşehir İl Jandarmadan Tarihi Eser Operasyonu

ASAYİŞ 12.08.2020 - 18:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir İl Jandarmadan Tarihi Eser Operasyonu

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda Roma ve Bizans dönemine ait sikke, yüzük, bileklik ve çeşitli objeler ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre ; İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler  Gaziantep'den Kırşehir'e tarihi eser getirileceği bilgisinin alınmasıyla Mucur ilçesi İnanç Köyü sınırları içerisinde operasyon düzenledi.     Düzenlenen operasyonda İ.Ö. ve H.Y. isimli şahısların araçlarında yapılan aramada Roma ve Bizans dönemine ait bin 576 adet sikke, 25 adet yüzük, 2 adet bileklik, 31 adet obje, 2 adet alan arama çubuğu, 2 adet sahte Amerikan Doları ve 2 gram skunk isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. Jandarmada alınan ifadelerinin ardından şüpheli şahıslar adli mercilere sevk edilecek.  
Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda Roma ve Bizans dönemine ait sikke, yüzük, bileklik ve çeşitli objeler ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre ; İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler  Gaziantep'den Kırşehir'e tarihi eser getirileceği bilgisinin alınmasıyla Mucur ilçesi İnanç Köyü sınırları içerisinde operasyon düzenledi.

 

 

Düzenlenen operasyonda İ.Ö. ve H.Y. isimli şahısların araçlarında yapılan aramada Roma ve Bizans dönemine ait bin 576 adet sikke, 25 adet yüzük, 2 adet bileklik, 31 adet obje, 2 adet alan arama çubuğu, 2 adet sahte Amerikan Doları ve 2 gram skunk isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarmada alınan ifadelerinin ardından şüpheli şahıslar adli mercilere sevk edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.