Kırşehir Taraftarından Canan Kaftancıoğlu'na Tokat Gibi Cevap

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2018 - 09:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Taraftarından Canan Kaftancıoğlu'na Tokat Gibi Cevap

Kırşehir Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'in 14. haftasında evinde lider Bartınspor'u ağırladı.Liderlik mücadelesi için kritik viraj olan mücadeleden 1 puan alan yeşil beyazlılar 3. sıraya düştü.   Maç öncesi , Kırşehir taraftarının stadı doldurması bekleniyordu , öyle de oldu.Yeşil Beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmayarak Ahi Stadyumunu hınca hınç doldurdu.Kırşehir Belediyespor taraftarlarının maç öncesi tezahüratları ise akıllara kazındı.Türk silahlı kuvvetlerinin Afrin operasyonuna ithafen ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' , tezahüratı yapan taraftarlar, ''Mustafa Kemal'in askerleriyiz'' tezahüratıyla da CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na göndermede bulundular. Kırşehir Valisi protokole stadyumdan giriş yaptı.Elinde Türk bayrağı başında ise kalpakla stadyuma gelen Vali Necati Şentürk taraftarı coşturdu.Kırşehir Belediyespor takımı maça ,''Ordumuzu Muzaffer Eyle Ya Rabbi'' pankartıyla çıktı. Maçı Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci takip etmedi.Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya , Kırşehir Eski Milletvekili Hacı Turan ve Barboros Dulkadiroğlu ise maçı protokolden canlı olarak takip etti. Maçta bir ara protokolde gerginlik yaşandı.Bartınsporlu futbolcuya yapılan sert müdahale sonrası Bartınspor başkanı Mehmet Bulut tepki gösterince bir süre protokolde gerginlik meydana geldi.Gerginliğe taraftar da tepki verince Kırşehir Valisi Necati Şentürk olaya müdahale etti. Taraftarlar maç sonrası hakeme ve hatalı gol yiyen kaleci Seyfettin'e tepki gösterdi.Kırşehir Belediyespor'un ara transfer döneminde önemli oyuncularını kaybetmesi takımı da etkilemişti.Özellikle forvet hattında Ali Yıldırım'ın eksikliği hissedildi.
Kırşehir Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'in 14. haftasında evinde lider Bartınspor'u ağırladı.Liderlik mücadelesi için kritik viraj olan mücadeleden 1 puan alan yeşil beyazlılar 3. sıraya düştü.

  Maç öncesi , Kırşehir taraftarının stadı doldurması bekleniyordu , öyle de oldu.Yeşil Beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmayarak Ahi Stadyumunu hınca hınç doldurdu.Kırşehir Belediyespor taraftarlarının maç öncesi tezahüratları ise akıllara kazındı.Türk silahlı kuvvetlerinin Afrin operasyonuna ithafen ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' , tezahüratı yapan taraftarlar, ''Mustafa Kemal'in askerleriyiz'' tezahüratıyla da CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na göndermede bulundular.

Kırşehir Valisi protokole stadyumdan giriş yaptı.Elinde Türk bayrağı başında ise kalpakla stadyuma gelen Vali Necati Şentürk taraftarı coşturdu.Kırşehir Belediyespor takımı maça ,''Ordumuzu Muzaffer Eyle Ya Rabbi'' pankartıyla çıktı.

Maçı Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci takip etmedi.Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya , Kırşehir Eski Milletvekili Hacı Turan ve Barboros Dulkadiroğlu ise maçı protokolden canlı olarak takip etti.

Maçta bir ara protokolde gerginlik yaşandı.Bartınsporlu futbolcuya yapılan sert müdahale sonrası Bartınspor başkanı Mehmet Bulut tepki gösterince bir süre protokolde gerginlik meydana geldi.Gerginliğe taraftar da tepki verince Kırşehir Valisi Necati Şentürk olaya müdahale etti.

Taraftarlar maç sonrası hakeme ve hatalı gol yiyen kaleci Seyfettin'e tepki gösterdi.Kırşehir Belediyespor'un ara transfer döneminde önemli oyuncularını kaybetmesi takımı da etkilemişti.Özellikle forvet hattında Ali Yıldırım'ın eksikliği hissedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.