Kırşehir Standına Büyük İlgi

EKONOMİ 04.10.2021 - 11:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Standına Büyük İlgi

300 Kooparatifin ktılımıyla 3 gün süren ''Tarımsal Kalkınma Zirvesi'' nde Kırşehir Belediyesi standı büyük ilgi görüdü.

3 gün süren zirvenin ilk gününe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’li milletvekilleri, CHP’li 160 belediye ve 300 kooperatif katıldı. Zirvenin açılış konuşmasını yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu “Bu zirvede paylaşılacak her fikir, Türkiye’nin geleceğine ekilen, sağlıklı tohumlardır. Tarımsal kalkınmayı göz ardı eden bir Türkiye güçlü bir ülke olamaz” dedi.      Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu 30 Eylül 2021Perşembe günü başlayan ve Kırşehir Belediyesi’nin de katıldığı CHP’li Belediyeler Tarımsal kalkınma Zirvesi’ne yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.     Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Polat’ın eşliğinde Kırşehir Köy Kent Kooperatifi ile S.S. Kırşehir Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’nin Kırşehir Belediyesi Standında İstanbullular ile buluştuğunu dile getiren Başkanımız Ekicioğlu, şunları ifade etti:  “Ne acıdır ki İktidarın bir tarım politikası yok. Bir politikanın olması için bir planlama olması lazım. Politikası olmayan siyasal iktidarın tarımı bu halde olması yadırganamaz. Yaşanan tüm bu olumsuzlukların acısını ise her yerde çiftçiler çekiyor.      Ülkenin hızla üretimde düşürüldüğü ve işsizliğin de ona bağlı olarak arttığı bir ortamda biz Kırşehir Belediyesi olarak tarımsal Ürünlere ve Kooperatifçiliğin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Nohut, mercimek, fasulye ve et işletmeciliğinde Kırşehir’in marka değerinin yaratılması ve yaşatılması noktasında çalışmalarımız bulunuyor. Kırşehir’de bulunan 300 bin büyükbaş ve 200 bin küçükbaş hayvanın ve hayvancılığı geliştirilmesi için ekiplerimiz de saha çalışması yapıyor. İstanbul’da CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katılan Kırşehir Belediyesi Standımızı ziyaret eden CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorum.     Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nin ilk günü Kırşehir Belediyesi satandına gelerek ürünlerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgi alan CHP Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Torun ve Orhan Sarıbal'a; CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'na ayrı ayrı teşekkür ediyorum.     İlimizin tarımsal ürünlerinin tanıtılmasında gösterdikleri yoğu emekten dolayı Belediye Başkan Yardımcımız Tuncay Polat’ın eşliğinde Kırşehir Köy Kent Kooperatifi ile S.S. Kırşehir Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’nin tüm emekçilerini kutluyorum.”    
300 Kooparatifin ktılımıyla 3 gün süren ''Tarımsal Kalkınma Zirvesi'' nde Kırşehir Belediyesi standı büyük ilgi görüdü.

3 gün süren zirvenin ilk gününe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’li milletvekilleri, CHP’li 160 belediye ve 300 kooperatif katıldı. Zirvenin açılış konuşmasını yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu “Bu zirvede paylaşılacak her fikir, Türkiye’nin geleceğine ekilen, sağlıklı tohumlardır. Tarımsal kalkınmayı göz ardı eden bir Türkiye güçlü bir ülke olamaz” dedi. 

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu 30 Eylül 2021Perşembe günü başlayan ve Kırşehir Belediyesi’nin de katıldığı CHP’li Belediyeler Tarımsal kalkınma Zirvesi’ne yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Polat’ın eşliğinde Kırşehir Köy Kent Kooperatifi ile S.S. Kırşehir Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’nin Kırşehir Belediyesi Standında İstanbullular ile buluştuğunu dile getiren Başkanımız Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 “Ne acıdır ki İktidarın bir tarım politikası yok. Bir politikanın olması için bir planlama olması lazım. Politikası olmayan siyasal iktidarın tarımı bu halde olması yadırganamaz. Yaşanan tüm bu olumsuzlukların acısını ise her yerde çiftçiler çekiyor.

 

 

 Ülkenin hızla üretimde düşürüldüğü ve işsizliğin de ona bağlı olarak arttığı bir ortamda biz Kırşehir Belediyesi olarak tarımsal Ürünlere ve Kooperatifçiliğin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Nohut, mercimek, fasulye ve et işletmeciliğinde Kırşehir’in marka değerinin yaratılması ve yaşatılması noktasında çalışmalarımız bulunuyor. Kırşehir’de bulunan 300 bin büyükbaş ve 200 bin küçükbaş hayvanın ve hayvancılığı geliştirilmesi için ekiplerimiz de saha çalışması yapıyor.

İstanbul’da CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katılan Kırşehir Belediyesi Standımızı ziyaret eden CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorum.

 

 

Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nin ilk günü Kırşehir Belediyesi satandına gelerek ürünlerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgi alan CHP Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Torun ve Orhan Sarıbal'a; CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'na ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

 

İlimizin tarımsal ürünlerinin tanıtılmasında gösterdikleri yoğu emekten dolayı Belediye Başkan Yardımcımız Tuncay Polat’ın eşliğinde Kırşehir Köy Kent Kooperatifi ile S.S. Kırşehir Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’nin tüm emekçilerini kutluyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.