Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binası yenilenecek...

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2017 - 20:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binası yenilenecek...

Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binasının yerine yenisi yapılacak. Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan binasının yerine yenisinin yapılacağını açıkladı.Milletvekili Arslan konuyla ilgili, ''Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binası, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 06/04/2017 tarihinde alınan yönetim kurulu kararı gereğince ihaleye çıkılıyor. Mevcut İl Müdürlüğü binasının yıkılarak aynı muhitte yeni inşaatın yapılması düşünülen hizmet binası toplam 5719 m2 inşaat alanına, 3439 m2 ise arsa alanına sahip olacak. 2 Bodrum Katı + Zemin Kat + 2 Normal Kat + Teras Katı olacak şekilde ihale edilecek hizmet binasının herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı taktirde Temmuz ayının başında inşaat çalışmalarının başlaması ve 2019 yılında ise hizmete açılması planlanmaktadır.'' açıklamalarında bulundu.
Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binasının yerine yenisi yapılacak.

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan binasının yerine yenisinin yapılacağını açıkladı.Milletvekili Arslan konuyla ilgili, ''Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binası, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 06/04/2017 tarihinde alınan yönetim kurulu kararı gereğince ihaleye çıkılıyor. Mevcut İl Müdürlüğü binasının yıkılarak aynı muhitte yeni inşaatın yapılması düşünülen hizmet binası toplam 5719 m2 inşaat alanına, 3439 m2 ise arsa alanına sahip olacak. 2 Bodrum Katı + Zemin Kat + 2 Normal Kat + Teras Katı olacak şekilde ihale edilecek hizmet binasının herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı taktirde Temmuz ayının başında inşaat çalışmalarının başlaması ve 2019 yılında ise hizmete açılması planlanmaktadır.'' açıklamalarında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.