Kırşehir Son Dakikada

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2019 - 17:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Son Dakikada

3.ligin 27. haftasında lider Kırşehir Belediyespor Düzce'de son dakikada bulduğu golle maçtan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.En yakın takipçisi de berabere kalan yeşil beyazlılar puan farkını korudu. Düzce 18 Temmuz stadyumunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda futbolsever de takip etti.Maça hızlı başlayan Düzcespor, maçın henüz 14. dakikasında İsmail Köse'nin attığı golle , 32. dakikasında ise Talha Aydemir'in bulduğu gollerle 2-0 öne geçti.İlk yarının son dakikalarında penaltı kazanan Kırşehir Belediyespor bunu Turgay An ile gole çevirerek durumu 2-1'e getirdi ve ilk yarıda bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında kıyasıya bir mücadele vardı.Sert bir oyun segileyen Düzcespor oyuncuları art arda sarı kart gördü.Bu dakikalarda yeşil beyazlılar da değişikliğe gitti.Ancak bir türlü golü bulamadı.Tam maç bitti derken bu kez sahneye Cihad Ateş çıktı ve skoru 2-2'ye getiren golü kaydetti.Maç da bu skorla sona erdi. Bu beraberlikle Kırşehir Belediyespor puanını 50'ye yükseltirken , evinde Altındağ Belediyespor ile 0-0 kalan 2. sıradaki Esenler Erokspor da puanını 47'ye yükseltti.Böylece Yeşil beyazlılar puan farkını korumuş oldu. İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE ;

3.ligin 27. haftasında lider Kırşehir Belediyespor Düzce'de son dakikada bulduğu golle maçtan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.En yakın takipçisi de berabere kalan yeşil beyazlılar puan farkını korudu.

Düzce 18 Temmuz stadyumunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda futbolsever de takip etti.Maça hızlı başlayan Düzcespor, maçın henüz 14. dakikasında İsmail Köse'nin attığı golle , 32. dakikasında ise Talha Aydemir'in bulduğu gollerle 2-0 öne geçti.İlk yarının son dakikalarında penaltı kazanan Kırşehir Belediyespor bunu Turgay An ile gole çevirerek durumu 2-1'e getirdi ve ilk yarıda bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında kıyasıya bir mücadele vardı.Sert bir oyun segileyen Düzcespor oyuncuları art arda sarı kart gördü.Bu dakikalarda yeşil beyazlılar da değişikliğe gitti.Ancak bir türlü golü bulamadı.Tam maç bitti derken bu kez sahneye Cihad Ateş çıktı ve skoru 2-2'ye getiren golü kaydetti.Maç da bu skorla sona erdi.

Bu beraberlikle Kırşehir Belediyespor puanını 50'ye yükseltirken , evinde Altındağ Belediyespor ile 0-0 kalan 2. sıradaki Esenler Erokspor da puanını 47'ye yükseltti.Böylece Yeşil beyazlılar puan farkını korumuş oldu.

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE ;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.