Kırşehir Sivas Deplasmanında Üstün

SPOR 07.04.2021 - 17:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Sivas Deplasmanında Üstün

Kırşehir Belediyespor ligin 32. haftasında konuk olduğu Sivas Belediyespor deplasmanında 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

2. Lig kırmızı grupta mücadele gösteren ve son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle bir üst lige yükselmek play-off'a emin adımlarla ilerleyen Kırşehir Belediyespor deplasmanda Sivas Belediyespor'a konuk oldu.Muhsin Yazıcıoğlu stadyumunda oynanan karşılaşmanın henüz 2. dakikasında golcü oyuncu Üstün Bilgi'nin attığı golle yeşil beyazlılar 1-0 öne geçti.     Her iki takım da gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maç bu skor ile sona erdi.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 59'a yükselterek 3. sıradaki yerini korudu.Yeşil beyazlılar hafta sonu oynanacak maçta evinde Mamak FK'yı ağırlayacak.   Başına Darbe Alan Ali Kuçik Maçın 32. Dakikasında Oyundan Çıktı   LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU
Kırşehir Belediyespor ligin 32. haftasında konuk olduğu Sivas Belediyespor deplasmanında 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

2. Lig kırmızı grupta mücadele gösteren ve son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle bir üst lige yükselmek play-off'a emin adımlarla ilerleyen Kırşehir Belediyespor deplasmanda Sivas Belediyespor'a konuk oldu.Muhsin Yazıcıoğlu stadyumunda oynanan karşılaşmanın henüz 2. dakikasında golcü oyuncu Üstün Bilgi'nin attığı golle yeşil beyazlılar 1-0 öne geçti.

 

 

Her iki takım da gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maç bu skor ile sona erdi.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 59'a yükselterek 3. sıradaki yerini korudu.Yeşil beyazlılar hafta sonu oynanacak maçta evinde Mamak FK'yı ağırlayacak.

 

Başına Darbe Alan Ali Kuçik Maçın 32. Dakikasında Oyundan Çıktı

 

LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.