Kırşehir, Şehitlerini Unutturmayacak !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2016 - 12:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir, Şehitlerini Unutturmayacak !

Ormancılık Haftası kapsamında yeşil bir şehir oluşturmak için Şehitler Ormanı'na fidan dikimi yapıldı. Kındam Mevkii'nde gerçekleştirilen fidan dikim şölenine katılan Vali Necati Şentürk, Kırşehir’i daha yeşil bir şehir yapacaklarını söyledi. Fidan dikim programında konuşan Vali Şentürk, “Ormansız topraklar kuraklaşmaya mahkumdur. Dünyayı bekleyen çölleşme tehlikesine karşı en etkili çözüm ağaçlandırmadır. Ülkemiz, orman bölgelerini artırma yönüyle birçok Avrupa ülkesini geride bırakmıştır. İlimiz topraklarının %7'si ormanlık alandır. Bu ormanlık alanlarla yetinmemeli, yeşil bölgelerimizi genişletmeliyiz. Ormanlar bir ülkenin akciğerleri gibidir. Ülkenin havasını temizler, insanların sağlıklı yaşamasına, genç ve zinde kalmasına vesile olur. Bu ağaçlandırma şöleninin memleketimize bolluk, bereket ve rahmet getirmesini temenni ediyorum.” dedi. Kındam Mevkiinde gerçekleştirilen ağaçlandırma şölenine Vali Necati Şentürk'ün yanı sıra Garnizon Komutanı J. Alb. Murat Bulut, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kaymakamlar, Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Acar, Kırşehir Orman İşletme Müdür Vekili İlkay Günay, daire müdürleri, şehit aileleri ve öğrenciler katıldı.
Ormancılık Haftası kapsamında yeşil bir şehir oluşturmak için Şehitler Ormanı'na fidan dikimi yapıldı.

Kındam Mevkii'nde gerçekleştirilen fidan dikim şölenine katılan Vali Necati Şentürk, Kırşehir’i daha yeşil bir şehir yapacaklarını söyledi.

Fidan dikim programında konuşan Vali Şentürk, “Ormansız topraklar kuraklaşmaya mahkumdur. Dünyayı bekleyen çölleşme tehlikesine karşı en etkili çözüm ağaçlandırmadır. Ülkemiz, orman bölgelerini artırma yönüyle birçok Avrupa ülkesini geride bırakmıştır. İlimiz topraklarının %7'si ormanlık alandır. Bu ormanlık alanlarla yetinmemeli, yeşil bölgelerimizi genişletmeliyiz. Ormanlar bir ülkenin akciğerleri gibidir. Ülkenin havasını temizler, insanların sağlıklı yaşamasına, genç ve zinde kalmasına vesile olur. Bu ağaçlandırma şöleninin memleketimize bolluk, bereket ve rahmet getirmesini temenni ediyorum.” dedi. Kındam Mevkiinde gerçekleştirilen ağaçlandırma şölenine Vali Necati Şentürk'ün yanı sıra Garnizon Komutanı J. Alb. Murat Bulut, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kaymakamlar, Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Acar, Kırşehir Orman İşletme Müdür Vekili İlkay Günay, daire müdürleri, şehit aileleri ve öğrenciler katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.