Kırşehir Şehit Aileleri Yemekte Bir Araya Geldi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2017 - 15:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Şehit Aileleri Yemekte Bir Araya Geldi

Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneğine Kırşehir’de bulunan bir işletme tarafından kaynaşma ve tanışma yemeği verildi. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü öncesinde verilen yemekte şehit aileleri bir araya gelerek sohbet etti. Yemek sonrası açıklamada bulunan Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Mutlu Kılıçaslan, şehit aileleri için düzenlenen yemekte bir arada olduklarını ve Kırşehirli esnafların daima hayatlarını vatan için kaybeden şehitlerin ailelerinin yanında olduğunu söyledi. Restaurant işletmeni Şemsettin Kaçmaz ise açıklamasında 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma töreni öncesinde dernek başkanı Ahmet Beşkardaş ile görüştüğünü ve davetin geri çevrilmemesinden ötürü mutlu olduğunu belirtti. Yemek hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu. ENDERHAN ÖZ
Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneğine Kırşehir’de bulunan bir işletme tarafından kaynaşma ve tanışma yemeği verildi.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü öncesinde verilen yemekte şehit aileleri bir araya gelerek sohbet etti. Yemek sonrası açıklamada bulunan Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Mutlu Kılıçaslan, şehit aileleri için düzenlenen yemekte bir arada olduklarını ve Kırşehirli esnafların daima hayatlarını vatan için kaybeden şehitlerin ailelerinin yanında olduğunu söyledi. Restaurant işletmeni Şemsettin Kaçmaz ise açıklamasında 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma töreni öncesinde dernek başkanı Ahmet Beşkardaş ile görüştüğünü ve davetin geri çevrilmemesinden ötürü mutlu olduğunu belirtti. Yemek hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu. ENDERHAN ÖZ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.