Kırşehir Şehit Aileleri, Evlatlarını Ziyeret Etti !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2016 - 16:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Şehit Aileleri, Evlatlarını Ziyeret Etti !

Her ne kadar Ramazan Bayramı gelse de, bu seneki Ramazan Bayramı belki de en hüzünlülerinden... Her bayram da olduğu gibi bu bayramda, Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'nde bayramlaşma vardı.Şehit aileleri, vatandaşlar ve Kırşehir protokolü şehitliği ziyaretlerinde duygulu anlar yaşandı.Ramazan Bayramına 10 gün kala şehit düşen Kıdemli Uzman Çavuş Mustafa Gevrek'in mezarı başında yakınları göz yaşlarını tutamadı. Okunan Kuran-ı Kerim ve İl Müftüsü Mehmet Şahin'in yaptığı duanın ardından  şehit kabirlerine tek tek karanfil bırakıldı.Buradaki konuşmasında Vali Necati Şentürk, "Şehitlerimize gıpta ediyoruz. Şehitlik en yüksek mertebedir. Bütün şehit ailelerine sabırlar diliyorum. Bu duygularla, sizlerin ve bütün Kırşehirli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum." dedi.

Her ne kadar Ramazan Bayramı gelse de, bu seneki Ramazan Bayramı belki de en hüzünlülerinden...

Her bayram da olduğu gibi bu bayramda, Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'nde bayramlaşma vardı.Şehit aileleri, vatandaşlar ve Kırşehir protokolü şehitliği ziyaretlerinde duygulu anlar yaşandı.Ramazan Bayramına 10 gün kala şehit düşen Kıdemli Uzman Çavuş Mustafa Gevrek'in mezarı başında yakınları göz yaşlarını tutamadı.

Okunan Kuran-ı Kerim ve İl Müftüsü Mehmet Şahin'in yaptığı duanın ardından  şehit kabirlerine tek tek karanfil bırakıldı.Buradaki konuşmasında Vali Necati Şentürk, "Şehitlerimize gıpta ediyoruz. Şehitlik en yüksek mertebedir. Bütün şehit ailelerine sabırlar diliyorum. Bu duygularla, sizlerin ve bütün Kırşehirli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.