Kırşehir Şehir Merkezi Neredeyse Felç !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2016 - 13:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Şehir Merkezi Neredeyse Felç !

Kırşehir şehir merkezi, trafiğe kapalı ana caddeler ve su kesintileri yüzünden neredeyse felç durumda... Şehir merkezinde ve caddelerde devam eden altyapı çalışmaları yüzünden şehir merkezi ve mahallelerinin birçoğunda su verilemezken, Şehir merkezinde bulunan ana cadde ve caddelerde ise yollar neredeyse trafiğe kapatıldı.Vatandaşlar su kesintileri için sürekli olarak Ak Masayı arayarak bilgi alırken, Şehir esnafı ise en yoğun iş yaptıkları dönemde altyapı çalışmalarına yoğunluk verilmesine tepki gösteriyor. ESNAF HERŞEYİN TEK SEFERDE YAPILMASINI İSTİYOR 2015 yılında temiz su hattı yenileme çalışmaları sırasında yolların kazıldığını ve tekrar yapıldığını belirten esnaf, en yoğun iş yaptıkları dönemde ana caddelerin tekrar kazılmasından şikayetçi.Şehir Esnafı, tüm altyapının tek seferde yapılarak hem şehir merkezinin düzene girmesini bekliyor hem de tek sefer yapılacak masrafların tekrar tekrar yapılmasını eleştiriyor.
Kırşehir şehir merkezi, trafiğe kapalı ana caddeler ve su kesintileri yüzünden neredeyse felç durumda...

Şehir merkezinde ve caddelerde devam eden altyapı çalışmaları yüzünden şehir merkezi ve mahallelerinin birçoğunda su verilemezken, Şehir merkezinde bulunan ana cadde ve caddelerde ise yollar neredeyse trafiğe kapatıldı.Vatandaşlar su kesintileri için sürekli olarak Ak Masayı arayarak bilgi alırken, Şehir esnafı ise en yoğun iş yaptıkları dönemde altyapı çalışmalarına yoğunluk verilmesine tepki gösteriyor.

ESNAF HERŞEYİN TEK SEFERDE YAPILMASINI İSTİYOR 2015 yılında temiz su hattı yenileme çalışmaları sırasında yolların kazıldığını ve tekrar yapıldığını belirten esnaf, en yoğun iş yaptıkları dönemde ana caddelerin tekrar kazılmasından şikayetçi.Şehir Esnafı, tüm altyapının tek seferde yapılarak hem şehir merkezinin düzene girmesini bekliyor hem de tek sefer yapılacak masrafların tekrar tekrar yapılmasını eleştiriyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.