Kırşehir Şehir İçi Ulaşım Ücretleri Belli Oldu

YAŞAM 07.04.2022 - 17:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Şehir İçi Ulaşım Ücretleri Belli Oldu

Kırşehir Belediyesi Şehir içi otobüs ücretleri belli oldu.

Akaryakıt fiyatlarındaki anormal artış ile birlikte daha önce 210 TL olan okul servis ücretleri 300 TL'ye , taksi açılış ücretleri ise 6 TL'den 10 TL'ye yükseltilmişti. Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin, dolmuşçu esnafın akaryakıt zamlarıyla birlikte artan maliyetlerle mücadele etme şansının kalmadığını belirterek, akaryakıttaki fahiş artışlar nedeniyle şehir içi dolmuş ücretlerine zam yaptıklarını açıklamış ve normal binişin 4,5 TL , öğrenci için ise 4 TL olduğunu duyurmuştu.Dolmuş ücretlerine yapılan zammın ardından Kırşehir Belediyesi de artan maliyetler ile birlikte şehir içi otobüs ücretlerine zam yaptı.   TAM BİNİŞ 4,25 TL , İNDİRİMLİ 3,75 TL, ÖĞRENCİ 3,25 TL OLDU Kırşehir Belediyesi nisan ayı olağan meclis toplantısında toplu ulaşım gündem maddesi de görüşüldü.Buna göre ; Tam Kart tek biniş 4,25 TL , İndirimli Kart tek binişlik 3,75 TL , İkametgahı Kırşehir'de olan üniversite öğrencileri için 3,25 TL olarak belirlendi.İki binişlik tek kullanımlık kart ise 11 TL oldu.Alınan karar oy birliği ile kabul edildi.
Kırşehir Belediyesi Şehir içi otobüs ücretleri belli oldu.

Akaryakıt fiyatlarındaki anormal artış ile birlikte daha önce 210 TL olan okul servis ücretleri 300 TL'ye , taksi açılış ücretleri ise 6 TL'den 10 TL'ye yükseltilmişti. Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin, dolmuşçu esnafın akaryakıt zamlarıyla birlikte artan maliyetlerle mücadele etme şansının kalmadığını belirterek, akaryakıttaki fahiş artışlar nedeniyle şehir içi dolmuş ücretlerine zam yaptıklarını açıklamış ve normal binişin 4,5 TL , öğrenci için ise 4 TL olduğunu duyurmuştu.Dolmuş ücretlerine yapılan zammın ardından Kırşehir Belediyesi de artan maliyetler ile birlikte şehir içi otobüs ücretlerine zam yaptı.

 

TAM BİNİŞ 4,25 TL , İNDİRİMLİ 3,75 TL, ÖĞRENCİ 3,25 TL OLDU

Kırşehir Belediyesi nisan ayı olağan meclis toplantısında toplu ulaşım gündem maddesi de görüşüldü.Buna göre ; Tam Kart tek biniş 4,25 TL , İndirimli Kart tek binişlik 3,75 TL , İkametgahı Kırşehir'de olan üniversite öğrencileri için 3,25 TL olarak belirlendi.İki binişlik tek kullanımlık kart ise 11 TL oldu.Alınan karar oy birliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.