Kırşehir Şehir İçi Minibüs Terminalinde 2. Etaba Geçildi

GÜNDEM 13.08.2021 - 12:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Şehir İçi Minibüs Terminalinde 2. Etaba Geçildi

Kırşehir şehir içi minibüs terminalinde 2. etaba geçildi.

Şehir merkezinde yaklaşık 10 bin 500 metrekare alanda kurulu şehir içi minibüs terminali, trafik sorunu ve otopark ihtiyacını büyük oranda giderecek.Kırşehir Belediyesi tarafından kredi kullanılmadan özkaynaklarla inşa edilen terminalin kaba yapısı tamamlandı.2.etap çalışmalarında ise ince işler , elektrik ve mekanik alt yapı işlemleri yapılacak.     Proje ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu,  “Şehir içinde kolay ulaşımın sağlanması için modern kenttin olmazsa olmazlarından olan konforlu, işlevsel ve ihtiyaca yanıt verebilecek nitelikli bir Terminal oluşturma gayreti içerisindeyiz. Projenin tamamlanmasıyla Belediye Otobüslerine ilaveten şehir içi ulaşım düzeninin de hızlanarak güçlenmesini sağlayacağız.Söz verdiğimiz gibi Kent hayatının kolaylaştırılması noktasında daha önce planladığımız projeleri birer birer hayata geçiriyoruz. Yapılacak olan Şehir İçi Minibüs Terminali İkmal 2 İnşaatının İhalesiyle birlikte Terminalin ince kısımları, elektrik ve mekanik alt yapısı aşaması tamamlanmış olacak.   600 ARAÇLIK OTOPARK HİZMETE GİRECEK Tamamını Belediyemiz imkanlarıyla kredi çekmeden tamamlamaya çalıştığımız minibüs terminali ve otoparkın elektrik ve mekanik aksamına ilişkin ihalesini de gerçekleştirerek bölgede yaklaşık 600 araçlık otopark ve şehir içi minibüsleri ile çevre köylerin araçlarının terminali hizmete açılmış olacak.Şehir İçi Minibüs Terminali altında yer alan kapalı otoparkımız, inşaatın tamamlanması ile birlikte halkımızın hizmetine sunulacak ve o bölgede yoğun olan araç trafiğini rahatlatacaktır.” dedi.  
Kırşehir şehir içi minibüs terminalinde 2. etaba geçildi.

Şehir merkezinde yaklaşık 10 bin 500 metrekare alanda kurulu şehir içi minibüs terminali, trafik sorunu ve otopark ihtiyacını büyük oranda giderecek.Kırşehir Belediyesi tarafından kredi kullanılmadan özkaynaklarla inşa edilen terminalin kaba yapısı tamamlandı.2.etap çalışmalarında ise ince işler , elektrik ve mekanik alt yapı işlemleri yapılacak.

 

 

Proje ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu,  “Şehir içinde kolay ulaşımın sağlanması için modern kenttin olmazsa olmazlarından olan konforlu, işlevsel ve ihtiyaca yanıt verebilecek nitelikli bir Terminal oluşturma gayreti içerisindeyiz. Projenin tamamlanmasıyla Belediye Otobüslerine ilaveten şehir içi ulaşım düzeninin de hızlanarak güçlenmesini sağlayacağız.Söz verdiğimiz gibi Kent hayatının kolaylaştırılması noktasında daha önce planladığımız projeleri birer birer hayata geçiriyoruz. Yapılacak olan Şehir İçi Minibüs Terminali İkmal 2 İnşaatının İhalesiyle birlikte Terminalin ince kısımları, elektrik ve mekanik alt yapısı aşaması tamamlanmış olacak.

 

600 ARAÇLIK OTOPARK HİZMETE GİRECEK

Tamamını Belediyemiz imkanlarıyla kredi çekmeden tamamlamaya çalıştığımız minibüs terminali ve otoparkın elektrik ve mekanik aksamına ilişkin ihalesini de gerçekleştirerek bölgede yaklaşık 600 araçlık otopark ve şehir içi minibüsleri ile çevre köylerin araçlarının terminali hizmete açılmış olacak.Şehir İçi Minibüs Terminali altında yer alan kapalı otoparkımız, inşaatın tamamlanması ile birlikte halkımızın hizmetine sunulacak ve o bölgede yoğun olan araç trafiğini rahatlatacaktır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.