Kırşehir Sanayi Sitesinde Yangın

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2018 - 15:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Sanayi Sitesinde Yangın

Kırşehir Sanayi sitesinde kerestecilerin olduğu kısımda büyük bir yangın çıktı.Alevler birçok keresteci atölyesini sardı. Edinilen bilgiye göre sanayi sitesine yakın bir noktada yakılan kuru otlar Sanayi sitesindeki kerestecilerin olduğu kısıma sıçradı.Alevler çam ağaçlarına sıçrayınca alevler her yanı sardı. Yangın yaklaşık 10 kereste atölyesine sıçradı.Vatandaşlar tüm müdahalelere rağmen yangının yayılmasının önüne geçemedi.Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri ile birlikte çok sayıda sanayi esnafı da yangına müdahale ettiği belirtildi.İlk belirlemelere göre tonlarca kereste kül olurken onlarca atölye kullanılamaz hale geldi. Mucur , Kaman,Boztepe ilçelerinden takviye edilen itfaiye araçlarıyla sanayi sitesinde çıkan yangın iki saat içinde kontrol altına alındı.Soğutma çalışmaları ise devam ediyor. AYRINTILAR GELECEK... Abdurrahman Dulkadir
Kırşehir Sanayi sitesinde kerestecilerin olduğu kısımda büyük bir yangın çıktı.Alevler birçok keresteci atölyesini sardı.

Edinilen bilgiye göre sanayi sitesine yakın bir noktada yakılan kuru otlar Sanayi sitesindeki kerestecilerin olduğu kısıma sıçradı.Alevler çam ağaçlarına sıçrayınca alevler her yanı sardı.

Yangın yaklaşık 10 kereste atölyesine sıçradı.Vatandaşlar tüm müdahalelere rağmen yangının yayılmasının önüne geçemedi.Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri ile birlikte çok sayıda sanayi esnafı da yangına müdahale ettiği belirtildi.İlk belirlemelere göre tonlarca kereste kül olurken onlarca atölye kullanılamaz hale geldi.

Mucur , Kaman,Boztepe ilçelerinden takviye edilen itfaiye araçlarıyla sanayi sitesinde çıkan yangın iki saat içinde kontrol altına alındı.Soğutma çalışmaları ise devam ediyor. AYRINTILAR GELECEK... Abdurrahman Dulkadir
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.