Kırşehir Protokolü Önce Onların Bayramını Kutladı

YAŞAM 03.05.2022 - 00:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Protokolü Önce Onların Bayramını Kutladı

Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bayramın 1. gününü huzurevi sakinleriyle geçirerek buradaki bayramlaşma programına katıldı.

Kırşehir'de bayramlaşma programı Ahi Evran Külliyesi'nde kılınan bayram namazının ardından başladı.Burada gerçekleştirilen tönrene Vali İbrahim Akın,Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ,Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Sadık Gülecen, il protokolü, siyasi partilerin il temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Buradaki bayramlaşma töreninde, vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.     Daha sonra Vali İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu eşleri ile birlikte Fatma Bacı Sevgi evlerini daha sonra ise Huzur Evine ziyaret ederek buralardaki bayramlaşma ötrenine katıldılar.Huzurevi sakinleriyle sohbet Vali Akın, '' Bizim en önemli hazinelerimiz olan sizlerin tecrübelerinden faydalanmak bizler için çok kıymetli. Devletimiz sizlerin hayatını sağlıklı ortamlarda daha yaşanabilir ve daha kolay sürdürmeniz için gereken tüm imkanları sağlamaktadır. Bizler de sizlere olan hizmetlerimizi aralıksız sürdürmeye gayret ediyoruz. Bu vesileyle, tüm halkımızın ve siz değerli büyüklerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.” dedi.     Huzurevi sakinlerinin taleplerini dinleyen ve sohbet ederek değerli büyüklerimizin bayramlarını kutlayan Belediye  Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise “Bayramları anlamlı kılan en önemli şey büyüklerimizin gönlünü almaktır. Huzurevinde kalan tüm hemşehrilerimizle birlikte herkesin bayramını kutluyorum.” dedi.     İl protokolünün bayramlaşma töreni buradaki programın ardından şehit ailelelerinin evlerinin ziyaretler ile devam etti.  
Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bayramın 1. gününü huzurevi sakinleriyle geçirerek buradaki bayramlaşma programına katıldı.

Kırşehir'de bayramlaşma programı Ahi Evran Külliyesi'nde kılınan bayram namazının ardından başladı.Burada gerçekleştirilen tönrene Vali İbrahim Akın,Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ,Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Sadık Gülecen, il protokolü, siyasi partilerin il temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Buradaki bayramlaşma töreninde, vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

 

 

Daha sonra Vali İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu eşleri ile birlikte Fatma Bacı Sevgi evlerini daha sonra ise Huzur Evine ziyaret ederek buralardaki bayramlaşma ötrenine katıldılar.Huzurevi sakinleriyle sohbet Vali Akın, '' Bizim en önemli hazinelerimiz olan sizlerin tecrübelerinden faydalanmak bizler için çok kıymetli. Devletimiz sizlerin hayatını sağlıklı ortamlarda daha yaşanabilir ve daha kolay sürdürmeniz için gereken tüm imkanları sağlamaktadır. Bizler de sizlere olan hizmetlerimizi aralıksız sürdürmeye gayret ediyoruz. Bu vesileyle, tüm halkımızın ve siz değerli büyüklerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.” dedi.

 

 

Huzurevi sakinlerinin taleplerini dinleyen ve sohbet ederek değerli büyüklerimizin bayramlarını kutlayan Belediye  Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise “Bayramları anlamlı kılan en önemli şey büyüklerimizin gönlünü almaktır. Huzurevinde kalan tüm hemşehrilerimizle birlikte herkesin bayramını kutluyorum.” dedi.

 

 

İl protokolünün bayramlaşma töreni buradaki programın ardından şehit ailelelerinin evlerinin ziyaretler ile devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.