Kırşehir Protokolü Bayramda Huzur ve Sevgi Evlerindeydi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2019 - 17:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Protokolü Bayramda Huzur ve Sevgi Evlerindeydi

Ramazan bayramı tüm İslam coğrafyasında olduğu gibi Kırşehir'de de heyecan ve coşku içinde kutlanıyor. İnsanları buluşturan ve kaynaştıran Ramazan Bayramı nedeniyle Ahi Evran Külliyesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Burada kılınan bayram namazının gerçekleştirilen törene Vali İbrahim Akın , Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli ile Kırşehir bürokrasisi ve vatandaşlar katıldı. Buradaki bayramlaşmanın ardından Selahattin Ekicioğlu ve Vali İbrahim Akın Huzur evinde yaşlılar ve sevgi evlerindeki kimsesiz çocuklar ile bayramlaştı. Ekicioğlu ve Akın buradaki yaşlılar ve çocuklarla yakında ilgilenerek , şikayet ve taleplerini dinlediler.

Ramazan bayramı tüm İslam coğrafyasında olduğu gibi Kırşehir'de de heyecan ve coşku içinde kutlanıyor.

İnsanları buluşturan ve kaynaştıran Ramazan Bayramı nedeniyle Ahi Evran Külliyesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Burada kılınan bayram namazının gerçekleştirilen törene Vali İbrahim Akın , Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli ile Kırşehir bürokrasisi ve vatandaşlar katıldı.

Buradaki bayramlaşmanın ardından Selahattin Ekicioğlu ve Vali İbrahim Akın Huzur evinde yaşlılar ve sevgi evlerindeki kimsesiz çocuklar ile bayramlaştı.

Ekicioğlu ve Akın buradaki yaşlılar ve çocuklarla yakında ilgilenerek , şikayet ve taleplerini dinlediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.