Kırşehir Polisinin ''Kavga'' Mesaisi

ASAYİŞ 14.12.2022 - 00:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Polisinin ''Kavga'' Mesaisi

  Terme Caddesi'den 2 grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.Yaşanan arbedeye polis müdahale ederek yatıştırdı.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.   KİMLİK SORMA TARTIŞMASI BÜYÜDÜ Yenice Mahallesi'nde bekçilerle vatandaşlar arasında ''kimlik sorma'' gerilimi yaşandı.Tartışmaya ''kimlik sorulan'' gençlerin aileleri de dahil olunca tartışma büyüdü.Olay polis müdahalesiyle yatıştırıldı.   KAVGA SAYISINDA ARTIŞ Öte yandan son dönemde Kırşehir'de kavga sayılarında artış yaşandığı gözlemleniyor.Sözlü tartışma ile başlayan kavgalar, kesici ya da ateşli silahların kullanılması ile birlikte yaralamalara hatta ölümlere yol açabiliyor.   KIRŞEHİR'E YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER Bu kavgaların azalmasını ve vatandaşlarımızın sağduyu ile hareket etmesini temenni ediyoruz.Kırşehir'e yakışmayan bu görüntülerin de azalmasını diliyoruz.

 

Terme Caddesi'den 2 grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.Yaşanan arbedeye polis müdahale ederek yatıştırdı.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

KİMLİK SORMA TARTIŞMASI BÜYÜDÜ

Yenice Mahallesi'nde bekçilerle vatandaşlar arasında ''kimlik sorma'' gerilimi yaşandı.Tartışmaya ''kimlik sorulan'' gençlerin aileleri de dahil olunca tartışma büyüdü.Olay polis müdahalesiyle yatıştırıldı.

 

KAVGA SAYISINDA ARTIŞ

Öte yandan son dönemde Kırşehir'de kavga sayılarında artış yaşandığı gözlemleniyor.Sözlü tartışma ile başlayan kavgalar, kesici ya da ateşli silahların kullanılması ile birlikte yaralamalara hatta ölümlere yol açabiliyor.

 

KIRŞEHİR'E YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER

Bu kavgaların azalmasını ve vatandaşlarımızın sağduyu ile hareket etmesini temenni ediyoruz.Kırşehir'e yakışmayan bu görüntülerin de azalmasını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.