Kırşehir Polisinden Sahte Para ve Tırnakçılık Uyarısı

ASAYİŞ 18.07.2021 - 21:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Polisinden Sahte Para ve Tırnakçılık Uyarısı

Kurban Bayramına sayılı günler kala Kırşehir Polisi hayvan pazarında sahte para ve tırnakçılığa ilişkin bilgilendirici broşür dağıttı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Kırşehir Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek kurban satıcılarını sahte para ve tırnakçılığa karşı uyardı.  Dağıttıkları broşürler ve anlattıkları bilgilerle satıcıların dolandırıcıların oyunlarına karşı dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çeken ekipler, sahte para ve tırnakçılığı anlama yöntemlerini anlatarak satıcılara yaklaşan kurban bayramı öncesi "Dolandırıcı kurbanı olmayın" uyarısında bulundu. Polis ekiplerinin, bayram sonuna kadar çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.
Kurban Bayramına sayılı günler kala Kırşehir Polisi hayvan pazarında sahte para ve tırnakçılığa ilişkin bilgilendirici broşür dağıttı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Kırşehir Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek kurban satıcılarını sahte para ve tırnakçılığa karşı uyardı.

 Dağıttıkları broşürler ve anlattıkları bilgilerle satıcıların dolandırıcıların oyunlarına karşı dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çeken ekipler, sahte para ve tırnakçılığı anlama yöntemlerini anlatarak satıcılara yaklaşan kurban bayramı öncesi "Dolandırıcı kurbanı olmayın" uyarısında bulundu.

Polis ekiplerinin, bayram sonuna kadar çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.