Kırşehir Piyasasında Son Durum Ne ?

EKONOMİ 12.11.2020 - 10:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Piyasasında Son Durum Ne ?

Döviz ve Altın piyasalarında hareketli günler yaşanıyor.İstifanın ardından başlayan keskin düşüşler devam edecek mi ? Kırşehir piyasasında son durum ne ?

Hafta sonu Hazine ve Maliye Bakanı Bert Albayrak'ın istifasının ardından Hafta başında 9 TL'nin üzerine çıkan Dolar 8'in altına , 10 TL'nin üzerine çıkan Euro ise 9 TL'ye kadar düşmüştü.Altında ise son yılların en düşüşü yaşandı.Geçtiğimiz haftayı 530 TL'den kapatan altının gramajı düşüşlerin ardından 466 TL  seviyesine geriledi.Bugün ise döviz ve altında fiyatlar durağan bir seviyede bulunuyor.   KIRŞEHİR'DE Kİ SARRAF VE DÖVİZ BÜROLARINDA SON DURUM NE ?   Türkiye geneli için döviz ve altın rakamlarında her ne kadar genel rakamlar verilse de Kırşehir piyasasında bu rakamlar da bir takım farklılıklar olabiliyor.Döviz ve altındaki düşüşün ardından çok sayıda vatandaş döviz bürolarına ve sarraflara akın etmişti.Özellikle altın rakamlarının büyük farklılık arz ettiği Kırşehir'de son durum ne :      
Döviz ve Altın piyasalarında hareketli günler yaşanıyor.İstifanın ardından başlayan keskin düşüşler devam edecek mi ? Kırşehir piyasasında son durum ne ?

Hafta sonu Hazine ve Maliye Bakanı Bert Albayrak'ın istifasının ardından Hafta başında 9 TL'nin üzerine çıkan Dolar 8'in altına , 10 TL'nin üzerine çıkan Euro ise 9 TL'ye kadar düşmüştü.Altında ise son yılların en düşüşü yaşandı.Geçtiğimiz haftayı 530 TL'den kapatan altının gramajı düşüşlerin ardından 466 TL  seviyesine geriledi.Bugün ise döviz ve altında fiyatlar durağan bir seviyede bulunuyor.

 

KIRŞEHİR'DE Kİ SARRAF VE DÖVİZ BÜROLARINDA SON DURUM NE ?

 

Türkiye geneli için döviz ve altın rakamlarında her ne kadar genel rakamlar verilse de Kırşehir piyasasında bu rakamlar da bir takım farklılıklar olabiliyor.Döviz ve altındaki düşüşün ardından çok sayıda vatandaş döviz bürolarına ve sarraflara akın etmişti.Özellikle altın rakamlarının büyük farklılık arz ettiği Kırşehir'de son durum ne :

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.