Kırşehir Pazar Yerinde Yer Kavgası: 2 Yaralı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2016 - 11:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Pazar Yerinde Yer Kavgası: 2 Yaralı

Sabah saatlerinde semt pazarında çıkan yer kavgasında yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre pazar yeri girişine elma tezgahı kuranlar ve yer sahibi olduğunu iddia eden esnaf arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından S.A. ve E.A. kardeşler bıçaklanarak yaralandı. Kavga çevredeki esnaflar ve polis ekiplerinin müdahalesiyle yatıştırılırken, kavgada yaralanan S.A. ve E.A. kardeşler Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, kavga ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.
Sabah saatlerinde semt pazarında çıkan yer kavgasında yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre pazar yeri girişine elma tezgahı kuranlar ve yer sahibi olduğunu iddia eden esnaf arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından S.A. ve E.A. kardeşler bıçaklanarak yaralandı. Kavga çevredeki esnaflar ve polis ekiplerinin müdahalesiyle yatıştırılırken, kavgada yaralanan S.A. ve E.A. kardeşler Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yetkililer, kavga ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.