Kırşehir Pazar Yerinde Esnafa Dolap Düzenlemesi

YAŞAM 24.08.2021 - 02:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Pazar Yerinde Esnafa Dolap Düzenlemesi

Pazar yerinde şarküteri ürünleri satan esnaflara dolap düzenlemesi getirildi.Uygulamadan hem vatandaşlar hem de esnaflar memnun kaldı.

Kırşehir'de pazar ve pazartesi günleri binlerce insanın alışveriş yaptığı pazar yerinde sebze, meyve, tuhafiye gibi ürünlerin yanında  peynir, yağ, yumurta, sucuk gibi şarküteri ürünleri de satışa sunuluyor.Ancak uzun süredir açık bir şekilde satılan ürünler hem vatandaşı rahatsız etmekteydi hem de esnaflar soğuk ortamda saklayamadıkları ürünlerinin bozulmasından şikayetçiydi.   ''BAŞKANIMIZ ELEKTRİĞİMİZİ VERDİ BİZ DE DOLABIMIZI ALDIK'' Ürünlerinin dolapta saklanması yönünde Kırşehir Belediyesi'nin düzenleme yapmak istemesi üzerine esnaflar elektriğin olmadığını söylemesi üzerine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu esnaf için elektrik hattı çektirmiş.Esnaflar da bozulma tehlikesi ile karşı karşıya olan ürünlerini saklayabilmek için dolaplarını almışlar.Esnaflardan birisi , '' Biz zaten istiyorduk sağolsun başkanımız elektriğimizi verdi biz de dolabımızı aldık'' yorumunda bulundu.     ''HEM GÖRÜNTÜ HEM DE SAĞLIK AÇISINDAN YERİNDE BİR UYGULAMA'' Pazar yerindeki düzenleme ile ilgili değerlendirmede bulunan vatandaşlar ise '' Yapılması gereken yapılmış.Ürünlerin açık şekilde sergilenmesi Hem rahatsız edici bir görüntü oluşturuyordu hem de vatandaşların sağlığı açısından risk teşkil ediyordu.Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceğimiz bir düzenleme olmuş.Yetkililere teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandılar.
Pazar yerinde şarküteri ürünleri satan esnaflara dolap düzenlemesi getirildi.Uygulamadan hem vatandaşlar hem de esnaflar memnun kaldı.

Kırşehir'de pazar ve pazartesi günleri binlerce insanın alışveriş yaptığı pazar yerinde sebze, meyve, tuhafiye gibi ürünlerin yanında  peynir, yağ, yumurta, sucuk gibi şarküteri ürünleri de satışa sunuluyor.Ancak uzun süredir açık bir şekilde satılan ürünler hem vatandaşı rahatsız etmekteydi hem de esnaflar soğuk ortamda saklayamadıkları ürünlerinin bozulmasından şikayetçiydi.

 

''BAŞKANIMIZ ELEKTRİĞİMİZİ VERDİ BİZ DE DOLABIMIZI ALDIK''

Ürünlerinin dolapta saklanması yönünde Kırşehir Belediyesi'nin düzenleme yapmak istemesi üzerine esnaflar elektriğin olmadığını söylemesi üzerine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu esnaf için elektrik hattı çektirmiş.Esnaflar da bozulma tehlikesi ile karşı karşıya olan ürünlerini saklayabilmek için dolaplarını almışlar.Esnaflardan birisi , '' Biz zaten istiyorduk sağolsun başkanımız elektriğimizi verdi biz de dolabımızı aldık'' yorumunda bulundu.

 

 

''HEM GÖRÜNTÜ HEM DE SAĞLIK AÇISINDAN YERİNDE BİR UYGULAMA''

Pazar yerindeki düzenleme ile ilgili değerlendirmede bulunan vatandaşlar ise '' Yapılması gereken yapılmış.Ürünlerin açık şekilde sergilenmesi Hem rahatsız edici bir görüntü oluşturuyordu hem de vatandaşların sağlığı açısından risk teşkil ediyordu.Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceğimiz bir düzenleme olmuş.Yetkililere teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.