Kırşehir Pazar Yeri Yakınlarındaki Ev Yandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2017 - 12:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Pazar Yeri Yakınlarındaki Ev Yandı

Kırşehir Pazar yerinin hemen yanında bulunan metruk bina dün gece saatlerinde yanmaya başladı. Evin içerisinde bir grubun içki içtiği ve daha sonra da yangına sebep olduğu bilgisine ulaşılan eve itfaiye ilk müdahalesinde bulundu.Müdahalenin ardından yangının söndüğünü düşünen ekipler olay yerinden ayrıldı. Bir kaç saat sonra yanan evden tekrar dumanlar yükselmeye başladı ve yangın bu kez çatıya sıçradı. İtfaiye tekrar ikinci bir müdahale de bulundu ve yangın söndürüldü. Sabah saatlerinde evden tekrar dumanlar yükselmeye başladı ve bu kez pazar yerine dağılan duman  vatandaşları da rahatsız edince itfaiye tekrar müdahale de bulundu ve soğutma çalışması yaptı.Bazı vatandaşlar itfaiyenin yangına müdahale de yetersiz kaldığını iddia ederken , Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.
Kırşehir Pazar yerinin hemen yanında bulunan metruk bina dün gece saatlerinde yanmaya başladı.

Evin içerisinde bir grubun içki içtiği ve daha sonra da yangına sebep olduğu bilgisine ulaşılan eve itfaiye ilk müdahalesinde bulundu.Müdahalenin ardından yangının söndüğünü düşünen ekipler olay yerinden ayrıldı.

Bir kaç saat sonra yanan evden tekrar dumanlar yükselmeye başladı ve yangın bu kez çatıya sıçradı.

İtfaiye tekrar ikinci bir müdahale de bulundu ve yangın söndürüldü.

Sabah saatlerinde evden tekrar dumanlar yükselmeye başladı ve bu kez pazar yerine dağılan duman  vatandaşları da rahatsız edince itfaiye tekrar müdahale de bulundu ve soğutma çalışması yaptı.Bazı vatandaşlar itfaiyenin yangına müdahale de yetersiz kaldığını iddia ederken , Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.