Kırşehir OSB'den Tepki Çeken Uygulama

GÜNDEM 08.03.2021 - 22:18, Güncelleme: 19.11.2023 - 19:16
 

Kırşehir OSB'den Tepki Çeken Uygulama

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi kendi sınırları içerisinde bulunan yolu mahalleliye kapattı.Mahalle sakinleri kendileri için önemli olan yolun kapanmaması için polis çağırdı.

Daha önce İğdecik Köyü olarak bilinen ancak Organize Sanayi Bölgesi'nin yapılmasının ardından Güldiken Mahallesine bağlanan İğdecik'te Organize Sanayi Yönetiminin aldığı karar ve buradaki köylülere yaptığı uygulama büyük tepki çekti.OSB yönetimi kendi uhdesinde kalan ancak İğdecik sakinleri ile birlikte ortak kullandığı yolu vatandaşa kapattı.Söz konusu yolun kendileri için büyük önem taşıdığını belirten İğdecik sakinleri ise yolun kapatılmaması için olay yerine polis çağırdı.   OSB'ye ait yolun İğdecik Çıkışı Tel Örgülerle Kapatıldı   OSB yönetiminin aldığı karara bir anlam veremediklerini belirten İğdecik sakinleri, '' Şehre gitmek için kullandığımız yolumuzun çıkışına tel örgü çekildi.Vatandaş olarak mağdur durumdayız.Çocuklarımızı okula götürüp getiren servisler bu yolu ve güzergahı kullanıyorlar.OSB yönetimi bu yolu bize kaptarak vatandaşı büyük bir mağduriyete uğrattı.Herhangi bir yaralı ya da hasta olması durumunda büyük güçlük yaşanacak.Çünkü kullandığımız bu yol ulaşımımızı oldukça kısaltıyor ve kolaylaştırıyor.Yetkililerden mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini bekliyoruz.'' ifadelerini kullandılar. OSB Yönetiminin Aldığı Karara Bir Anlam Veremeyen İğdecik Sakinleri Mağduriyetlerinin Bir An Önce Giderilmesini Bekliyor.
Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi kendi sınırları içerisinde bulunan yolu mahalleliye kapattı.Mahalle sakinleri kendileri için önemli olan yolun kapanmaması için polis çağırdı.

Daha önce İğdecik Köyü olarak bilinen ancak Organize Sanayi Bölgesi'nin yapılmasının ardından Güldiken Mahallesine bağlanan İğdecik'te Organize Sanayi Yönetiminin aldığı karar ve buradaki köylülere yaptığı uygulama büyük tepki çekti.OSB yönetimi kendi uhdesinde kalan ancak İğdecik sakinleri ile birlikte ortak kullandığı yolu vatandaşa kapattı.Söz konusu yolun kendileri için büyük önem taşıdığını belirten İğdecik sakinleri ise yolun kapatılmaması için olay yerine polis çağırdı.

 

OSB'ye ait yolun İğdecik Çıkışı Tel Örgülerle Kapatıldı

 

OSB yönetiminin aldığı karara bir anlam veremediklerini belirten İğdecik sakinleri, '' Şehre gitmek için kullandığımız yolumuzun çıkışına tel örgü çekildi.Vatandaş olarak mağdur durumdayız.Çocuklarımızı okula götürüp getiren servisler bu yolu ve güzergahı kullanıyorlar.OSB yönetimi bu yolu bize kaptarak vatandaşı büyük bir mağduriyete uğrattı.Herhangi bir yaralı ya da hasta olması durumunda büyük güçlük yaşanacak.Çünkü kullandığımız bu yol ulaşımımızı oldukça kısaltıyor ve kolaylaştırıyor.Yetkililerden mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini bekliyoruz.'' ifadelerini kullandılar.

OSB Yönetiminin Aldığı Karara Bir Anlam Veremeyen İğdecik Sakinleri Mağduriyetlerinin Bir An Önce Giderilmesini Bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.