Kırşehir OSB Sorunu İle İlgili Nihayet Adım Atıldı

EKONOMİ 04.01.2023 - 20:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir OSB Sorunu İle İlgili Nihayet Adım Atıldı

Kırşehir Haber Türk'ün gündeme getirdiği Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi sorunu ile ilgili nihayet adım atıldı ve 141 hektarlık genişleme yapılacağı bildirildi.

Kırşehir'e gelen yatırımcıların, OSB'de boş alanlar olmasına rağmen yer bulamadığını; gazetemiz gündeme getirmiş ve Kırşehir Kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.Söz konusu bölgede bazı arazilerin yatırım yapılmadığı halde tapularının bazı kişilerde olduğu gerçeği ortaya çıkmıştı.Kırşehir'de yatırım gerçekleştirmek isteyen girişimcilerin ise bazı kişiler aracılığıyla farklı illere yönlendirilmeye çalışıldığını da yazmıştık.Kırşehir'de sanayinin önündeki en büyük engellerden olan OSB'deki kısır döngüye ilişkin nihayet adım atıldı. Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve Kırşehir OSB Başkanı Süleyman Eraslan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile bir araya gelerek Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sorunu dile getirerek bölgenin genişlemesi için Tarım ve Orman Bakanlığı'nın onayını talep ettiler. Görüşmenin ardından açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nin 141 hektar ( 1410 dönüm) genişleme alanı kazanacağı müjdesini verdi.Ünsal, "Daha güçlü sanayi ve daha güçlü bir Kırşehir için tüm gücümüzü ortaya koyma gayretindeyiz. OSB güçlenecek üretici ve yatırımcının da önü açılacak" dedi.   Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi
Kırşehir Haber Türk'ün gündeme getirdiği Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi sorunu ile ilgili nihayet adım atıldı ve 141 hektarlık genişleme yapılacağı bildirildi.

Kırşehir'e gelen yatırımcıların, OSB'de boş alanlar olmasına rağmen yer bulamadığını; gazetemiz gündeme getirmiş ve Kırşehir Kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.Söz konusu bölgede bazı arazilerin yatırım yapılmadığı halde tapularının bazı kişilerde olduğu gerçeği ortaya çıkmıştı.Kırşehir'de yatırım gerçekleştirmek isteyen girişimcilerin ise bazı kişiler aracılığıyla farklı illere yönlendirilmeye çalışıldığını da yazmıştık.Kırşehir'de sanayinin önündeki en büyük engellerden olan OSB'deki kısır döngüye ilişkin nihayet adım atıldı.

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve Kırşehir OSB Başkanı Süleyman Eraslan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile bir araya gelerek Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sorunu dile getirerek bölgenin genişlemesi için Tarım ve Orman Bakanlığı'nın onayını talep ettiler.

Görüşmenin ardından açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nin 141 hektar ( 1410 dönüm) genişleme alanı kazanacağı müjdesini verdi.Ünsal, "Daha güçlü sanayi ve daha güçlü bir Kırşehir için tüm gücümüzü ortaya koyma gayretindeyiz. OSB güçlenecek üretici ve yatırımcının da önü açılacak" dedi.

 

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.