Kırşehir OSB'de Elektrik Kesintisi

EKONOMİ 25.01.2022 - 21:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir OSB'de Elektrik Kesintisi

İran ile yşanan doğalgaz krizi nedeniyle Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde elektrik kesintisi uygulanmaya başlandı.

İran’dan Türkiye’ye gelen ve İran tarafından kalan doğalgaz iletim hattında meydana gelen arıza gerekçe gösterilerek başlatılan kısıntı uygulaması devam ederken, TEİAŞ,  tüm Organize Sanayi Bölgeleri’ne yönelik elektrik kısıntısı uygulama kararı almıştı.3 gün sürecek elektrik kesintisi ile birlikte Türkiye'de sanayi üretimi 3 gün süreyle durma noktasına gelecek.   KIRŞEHİR OSB'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ Alınan bilgiye göre tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de 3 gün süreyle elektrik kesintisi uygulanmasına başlandı.Salı günü başlanan elektrik kesintisi ; çarşamba ve cuma günü de devam edecek.Kesinti ile birlikte Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim durma noktasına gelecek.Oganize Sanayi Bölgesindeki üreticiler,elektrik kesintisi nedeniyle firmaların siparişlerinin önemli ölçüde gecikmesine neden olacağını, ülke genelinde uygulanacak kesintinin ise enflasyonu ve zamları tetikleyeceğini belirttiler.
İran ile yşanan doğalgaz krizi nedeniyle Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde elektrik kesintisi uygulanmaya başlandı.

İran’dan Türkiye’ye gelen ve İran tarafından kalan doğalgaz iletim hattında meydana gelen arıza gerekçe gösterilerek başlatılan kısıntı uygulaması devam ederken, TEİAŞ,  tüm Organize Sanayi Bölgeleri’ne yönelik elektrik kısıntısı uygulama kararı almıştı.3 gün sürecek elektrik kesintisi ile birlikte Türkiye'de sanayi üretimi 3 gün süreyle durma noktasına gelecek.

 

KIRŞEHİR OSB'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Alınan bilgiye göre tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de 3 gün süreyle elektrik kesintisi uygulanmasına başlandı.Salı günü başlanan elektrik kesintisi ; çarşamba ve cuma günü de devam edecek.Kesinti ile birlikte Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim durma noktasına gelecek.Oganize Sanayi Bölgesindeki üreticiler,elektrik kesintisi nedeniyle firmaların siparişlerinin önemli ölçüde gecikmesine neden olacağını, ülke genelinde uygulanacak kesintinin ise enflasyonu ve zamları tetikleyeceğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.