Kırşehir-Ortaköy Yolunda Feci Kaza

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2019 - 20:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir-Ortaköy Yolunda Feci Kaza

Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ise yaralandı. Olay Kırşehir-Ortaköy karayolunda meydana geldi.Kırşehir'e gitmekte olan Yusuf Doğangünel (58) yönetimindeki 06 JJ 510 plakalı araç Aksaray'a doğru seyir halindeki Emre Kozanhan yönetimindeki 40 AAE 716 plakalı tır ile çarpıştı. Kazada takla atan otomobilde sıkışan sürücü Yusuf Doğangünel olay yerinde yaşamını yitirdi.Yaralanan Emre Kozanhan ise Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ise yaralandı.

Olay Kırşehir-Ortaköy karayolunda meydana geldi.Kırşehir'e gitmekte olan Yusuf Doğangünel (58) yönetimindeki 06 JJ 510 plakalı araç Aksaray'a doğru seyir halindeki Emre Kozanhan yönetimindeki 40 AAE 716 plakalı tır ile çarpıştı.

Kazada takla atan otomobilde sıkışan sürücü Yusuf Doğangünel olay yerinde yaşamını yitirdi.Yaralanan Emre Kozanhan ise Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.