Kırşehir MUSİAD'da Görev Değişimi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2020 - 12:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir MUSİAD'da Görev Değişimi

MÜSİAD'ın ( Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ) Kırşehir Şube Başkanlığı görevine Feyzullah Duran seçildi. MÜSİAD Kırşehir Şubesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ikişer yıllık 2 dönem halinde görev yapan eski yönetim kurulu başkanı Hasan Eraslan, görevini Feyzullah Duran’a devretti. İki dönem görev yapan Eraslan’a teşekkür eden Duran, birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Kentte 42 yıldır inşaat sektöründe hizmet verdiklerini belirten Duran, “MÜSİAD olarak Kırşehir’de öncelikle hedefimiz birlik ve beraberliğimizi daha da artırmak olacaktır. Üyelerimizle Kırşehir’in kalkınmasına yardımcı olma amacındayız. Bütün sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde hareket edeceğiz. Kırşehir’de iş insanlarının, girişimcilerin ve üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz.” sözlerini kullandı.

MÜSİAD'ın ( Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ) Kırşehir Şube Başkanlığı görevine Feyzullah Duran seçildi.

MÜSİAD Kırşehir Şubesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ikişer yıllık 2 dönem halinde görev yapan eski yönetim kurulu başkanı Hasan Eraslan, görevini Feyzullah Duran’a devretti.

İki dönem görev yapan Eraslan’a teşekkür eden Duran, birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kentte 42 yıldır inşaat sektöründe hizmet verdiklerini belirten Duran, “MÜSİAD olarak Kırşehir’de öncelikle hedefimiz birlik ve beraberliğimizi daha da artırmak olacaktır. Üyelerimizle Kırşehir’in kalkınmasına yardımcı olma amacındayız. Bütün sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde hareket edeceğiz. Kırşehir’de iş insanlarının, girişimcilerin ve üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz.” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.