Kırşehir-Mucur Karayolunda Ali Cengiz Oyunu

GÜNDEM 28.08.2022 - 12:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir-Mucur Karayolunda Ali Cengiz Oyunu

Yaklaşık 3,5 ay yapımına başlanan Mucur girişindeki Ankara-Kayseri Karayolu çalışmaları nedeniyle tek şeride düşülen yolda trafik kuyruğu oluşuyor.Vatandaşlar ise 3 kilometrelik hat boyunca devam eden çalışmaların bir türlü tamamlanmaması nedeniyle mağdur olduklarını belirtiyor.

Kırşehir ve Mucur arasında bulunan 20 kilometrelik hat üzerinde 15 yıldır yol çalışması yapılıyor ve bir türlü tamamlanmıyor.İddiaya göre yolun, parça parça ihaleye çıkarılan yapım işini aynı firmalar alıyor.Kısım kısım olarak yapılan yolun tesfieyesinde düzgün malzeme ve işçilik kullanılmadığı için ömrü de uzun olmuyor.Daha sonra bozulan kısımlar da tekrar ihale edilerek yapım çalışması başlıyor.Böylece Kırşehir-Mucur arasında yol yapım çalışmaları bir türlü tamamlanmıyor.   Asfalt Serim İşleminde Kullanılan Tesfiye Malzemesi Mıcırdan Daha Çok Toprağa Benziyor   UZUN KUYRUKLAR OLUŞUYOR Şehitlik parkı önünden başlayarak Mucur TOKİ konutları önüne kadar devm 3 kilometrelik hat boyunca devam eden çalışmalar 3 ayı aşkın süredir bitirilemedi.Kurban Bayramından 1 hafta önce durdurulan yol çalışmaları tekrar başladı ancak çalışmalar yavaş ilerliyor.Tek şerit olarak işleyen trafik nedeniyle Mucur girişinde yoğun bir kuyruk oluşuyor.Bu durumdan hem vatandaşlar hem de bölge esnafı da oldukça şikayetçi.Yolun bu etabının tamamlanmasının ardından hangi kısmına başlanacağı ise merak konusu.
Yaklaşık 3,5 ay yapımına başlanan Mucur girişindeki Ankara-Kayseri Karayolu çalışmaları nedeniyle tek şeride düşülen yolda trafik kuyruğu oluşuyor.Vatandaşlar ise 3 kilometrelik hat boyunca devam eden çalışmaların bir türlü tamamlanmaması nedeniyle mağdur olduklarını belirtiyor.

Kırşehir ve Mucur arasında bulunan 20 kilometrelik hat üzerinde 15 yıldır yol çalışması yapılıyor ve bir türlü tamamlanmıyor.İddiaya göre yolun, parça parça ihaleye çıkarılan yapım işini aynı firmalar alıyor.Kısım kısım olarak yapılan yolun tesfieyesinde düzgün malzeme ve işçilik kullanılmadığı için ömrü de uzun olmuyor.Daha sonra bozulan kısımlar da tekrar ihale edilerek yapım çalışması başlıyor.Böylece Kırşehir-Mucur arasında yol yapım çalışmaları bir türlü tamamlanmıyor.

 

Asfalt Serim İşleminde Kullanılan Tesfiye Malzemesi Mıcırdan Daha Çok Toprağa Benziyor

 

UZUN KUYRUKLAR OLUŞUYOR

Şehitlik parkı önünden başlayarak Mucur TOKİ konutları önüne kadar devm 3 kilometrelik hat boyunca devam eden çalışmalar 3 ayı aşkın süredir bitirilemedi.Kurban Bayramından 1 hafta önce durdurulan yol çalışmaları tekrar başladı ancak çalışmalar yavaş ilerliyor.Tek şerit olarak işleyen trafik nedeniyle Mucur girişinde yoğun bir kuyruk oluşuyor.Bu durumdan hem vatandaşlar hem de bölge esnafı da oldukça şikayetçi.Yolun bu etabının tamamlanmasının ardından hangi kısmına başlanacağı ise merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.