Kırşehir-Mucur Karayolu Yine Bildiğiniz Gibi

GÜNDEM 08.08.2021 - 18:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir-Mucur Karayolu Yine Bildiğiniz Gibi

Kırşehir-Mucur Karayolu'nun bitmek bilmeyen çilesi devam ediyor.

Yaklaşık 20 km mesafeli Kırşehir ve Mucur'u birbirine bağlyan Karayolunda yıllardır bitmek bilmeyen çalışmalar bütün kamuoyu tarafından biliniyor.Geçtiğimiz günlerde Kurugöl ve Mucur arasında başlanan yol yapım çalışması sonucu tek şeritten sağlanan trafik nedeniyle bayram gidiş ve dönüşleri sürücüleri canından bezdirmişti.Bu kezde Kırşehir-Mucur istikametindeki Mucur girişinde asfalt yolun bozulması nedeniyle yol çalışması başlatıldı.Yol çalışması nedeniyle yaklaşık 4 km'lik çift şerit yol tek şeride düşürüldü.   ''MAKSAT İŞ ÇIKSIN'' Kırşehir ve Mucur arasında bitmek bilmeyen yol çalışmalarına bir anlam veremeyen vatandaşlar ise bu durumu ''Bu yolun lanetli olduğunu düşünmeye başladık.Bir taraf yapılırken diğer taraflar bozuluyor.Bir türlü bitmek bilmiyor.Hepi topu 20 km yol ancak çok sayıda kaza da meydana geliyor.Biz artık bu yolun işler bir hale gelmesini istiyoruz.Adam akıllı bir yol yapılımıyor.Malzemeden kaçınılıyor.Bu nedenle yolda zamanla bozulmalar ortaya çıkıyor.Yapanlara da iş çıkıyor.Maksat iş çıksın.'' şeklinde değerlendirdiler.       Yolun diğer şeridinde de yolda bozulma ve erimeler görülebiliyor.Diğer şerit tamamlandıktan sonra karşı şeridin de yapılacağı tahmin ediliyor.
Kırşehir-Mucur Karayolu'nun bitmek bilmeyen çilesi devam ediyor.

Yaklaşık 20 km mesafeli Kırşehir ve Mucur'u birbirine bağlyan Karayolunda yıllardır bitmek bilmeyen çalışmalar bütün kamuoyu tarafından biliniyor.Geçtiğimiz günlerde Kurugöl ve Mucur arasında başlanan yol yapım çalışması sonucu tek şeritten sağlanan trafik nedeniyle bayram gidiş ve dönüşleri sürücüleri canından bezdirmişti.Bu kezde Kırşehir-Mucur istikametindeki Mucur girişinde asfalt yolun bozulması nedeniyle yol çalışması başlatıldı.Yol çalışması nedeniyle yaklaşık 4 km'lik çift şerit yol tek şeride düşürüldü.

 

''MAKSAT İŞ ÇIKSIN''

Kırşehir ve Mucur arasında bitmek bilmeyen yol çalışmalarına bir anlam veremeyen vatandaşlar ise bu durumu ''Bu yolun lanetli olduğunu düşünmeye başladık.Bir taraf yapılırken diğer taraflar bozuluyor.Bir türlü bitmek bilmiyor.Hepi topu 20 km yol ancak çok sayıda kaza da meydana geliyor.Biz artık bu yolun işler bir hale gelmesini istiyoruz.Adam akıllı bir yol yapılımıyor.Malzemeden kaçınılıyor.Bu nedenle yolda zamanla bozulmalar ortaya çıkıyor.Yapanlara da iş çıkıyor.Maksat iş çıksın.'' şeklinde değerlendirdiler.

 

 

 

Yolun diğer şeridinde de yolda bozulma ve erimeler görülebiliyor.Diğer şerit tamamlandıktan sonra karşı şeridin de yapılacağı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.