Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz Emekli Oldu

EĞİTİM 07.05.2021 - 12:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz Emekli Oldu

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz yaş haddinden emekli oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Şevket Karadeniz' in emekli olması nedeniyle Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programa maarif müfettişleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve personelleri katıldı.       Programda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şevket Karadeniz,  "2016 yılından itibaren sürdürdüğüm Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden yaş haddinden emekli olmam nedeniyle bugün ayrılıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, kapımızı ve gönlümüzü bütün Kırşehirli hemşerilerimize açarak kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde oldum. Kırşehir'de Bakanlığımızın politikalarını, en iyi şekilde uygulamaya çalışarak görevimi tamamlamamın onurunu yaşıyorum.      Öncelikle böyle bir onuru bana yaşatan, milletimize hizmet etme fırsatı sağlayan, iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan Sayın Bakanımıza, Bakan yardımcılarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Genel Müdürlerimize, Daire Başkanlarımıza, Yerel Yöneticilerimize, STK'lara ve tüm eğitim paydaşlarımıza en kalbi duygularımla sonsuz teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Bütün enerjisini, düşüncesini, eğitim için kullanarak İlimizi Marka Şehir yapan değerli eğitimcilerimize içtenlikle teşekkür ediyorum." dedi.     Şevket Karadeniz'in yerine vekaleten Murat Muhsin Kaya atandı.
Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz yaş haddinden emekli oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Şevket Karadeniz' in emekli olması nedeniyle Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programa maarif müfettişleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve personelleri katıldı.  

 

 

Programda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şevket Karadeniz, 

"2016 yılından itibaren sürdürdüğüm Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden yaş haddinden emekli olmam nedeniyle bugün ayrılıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, kapımızı ve gönlümüzü bütün Kırşehirli hemşerilerimize açarak kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde oldum. Kırşehir'de Bakanlığımızın politikalarını, en iyi şekilde uygulamaya çalışarak görevimi tamamlamamın onurunu yaşıyorum. 

 

 

Öncelikle böyle bir onuru bana yaşatan, milletimize hizmet etme fırsatı sağlayan, iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan Sayın Bakanımıza, Bakan yardımcılarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Genel Müdürlerimize, Daire Başkanlarımıza, Yerel Yöneticilerimize, STK'lara ve tüm eğitim paydaşlarımıza en kalbi duygularımla sonsuz teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Bütün enerjisini, düşüncesini, eğitim için kullanarak İlimizi Marka Şehir yapan değerli eğitimcilerimize içtenlikle teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

Şevket Karadeniz'in yerine vekaleten Murat Muhsin Kaya atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.