Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne Metin Metin Alparslan Getirildi

EĞİTİM 21.05.2021 - 03:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne Metin Metin Alparslan Getirildi

Şevket Karadeniz'den boşalan Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna AFAD Müdürü Metin Alparslan getirildi.

Geçtiğimiz haftalarda Şevket Karadeniz'in yaş haddinden dolayı emekli olmasının ardından Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne vekaleten Murat Muhsin Kaya atanmıştı.Alınan bilgiye göre Milli Eğitim Bkanlığı Kırşehir AFAD Müdürü Metin Alpaslan'ı Kırşehir Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirdi. 1989 yılında öğretmenlik mesleğine başlayan Alpaslan daha sonra 2001 yılından itibaren çeşitli milli eğitim müdürlüklerinde yönetici olarak görevine devam etti.Son olarak 2013 yılında AFAD Kırşehir İl Müdürü olan Metin Alpaslan buradaki 8 yıllık görevinin ardından Kırşehir Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevlendirilen Alpaslan'ın 21 Mayıs 2021 yılında göreve başlayacağı ve daha sonra Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile asaleten atanacağı belirtildi.  
Şevket Karadeniz'den boşalan Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna AFAD Müdürü Metin Alparslan getirildi.

Geçtiğimiz haftalarda Şevket Karadeniz'in yaş haddinden dolayı emekli olmasının ardından Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne vekaleten Murat Muhsin Kaya atanmıştı.Alınan bilgiye göre Milli Eğitim Bkanlığı Kırşehir AFAD Müdürü Metin Alpaslan'ı Kırşehir Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirdi.

1989 yılında öğretmenlik mesleğine başlayan Alpaslan daha sonra 2001 yılından itibaren çeşitli milli eğitim müdürlüklerinde yönetici olarak görevine devam etti.Son olarak 2013 yılında AFAD Kırşehir İl Müdürü olan Metin Alpaslan buradaki 8 yıllık görevinin ardından Kırşehir Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevlendirilen Alpaslan'ın 21 Mayıs 2021 yılında göreve başlayacağı ve daha sonra Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile asaleten atanacağı belirtildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.