Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Binasına Taşınıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2017 - 12:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Binasına Taşınıyor

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor.Müdürlüğün yeni binası ise eski serhat dershanesi binası...   Daha önce FETÖ'ye ait bir dershane olan serhat dershanesine önce kayyum atanmış daha sonra dershaneye ait binaya Kırşehir Valiliği inisiyatifinde defterdarlığa devredilmişti.Defterdarlık ise 3 bloktan oluşan binanın 2 bloğunu milli eğitim müdürlüğüne tahsis etti.Diğer blok ise defterdarlığın bünyesinde kaldı. Milli eğitim müdürlüğü yeni binasına geçmek için şimdiden hazırlıklarını başlattı.Müdürlüğün gelecek sene eğitim ve öğretim yılına kadar yeni binasına taşınması bekleniyor.Müdürlük binaya ait iki bloku da hizmet binası olarak kullanacak.Diğer blokta ise defterdarlığın hizmet vermesi bekleniyor. ESKİ BİNA VE MEHMET AKİF ERSOY LİSESİ YIKILIYOR Bir diğer merak edilen konu ise Milli eğitimin hizmet verdiği mevcut binanın akıbeti hakkındaydı.Edinilen bilgiye göre Milli Eğitim Müdürlüğü binası ve yıllarca Kırşehir'de öğrenci yetiştiren Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin mevcut binası yıkılıp yerine otel-öğretmenevi modeline uygun yeni bir bina yapılacak.Mehmet Akif Ersoy Lisesi için ise yeni bir bina tahsis edilecek.
Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor.Müdürlüğün yeni binası ise eski serhat dershanesi binası...

  Daha önce FETÖ'ye ait bir dershane olan serhat dershanesine önce kayyum atanmış daha sonra dershaneye ait binaya Kırşehir Valiliği inisiyatifinde defterdarlığa devredilmişti.Defterdarlık ise 3 bloktan oluşan binanın 2 bloğunu milli eğitim müdürlüğüne tahsis etti.Diğer blok ise defterdarlığın bünyesinde kaldı. Milli eğitim müdürlüğü yeni binasına geçmek için şimdiden hazırlıklarını başlattı.Müdürlüğün gelecek sene eğitim ve öğretim yılına kadar yeni binasına taşınması bekleniyor.Müdürlük binaya ait iki bloku da hizmet binası olarak kullanacak.Diğer blokta ise defterdarlığın hizmet vermesi bekleniyor.

ESKİ BİNA VE MEHMET AKİF ERSOY LİSESİ YIKILIYOR Bir diğer merak edilen konu ise Milli eğitimin hizmet verdiği mevcut binanın akıbeti hakkındaydı.Edinilen bilgiye göre Milli Eğitim Müdürlüğü binası ve yıllarca Kırşehir'de öğrenci yetiştiren Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin mevcut binası yıkılıp yerine otel-öğretmenevi modeline uygun yeni bir bina yapılacak.Mehmet Akif Ersoy Lisesi için ise yeni bir bina tahsis edilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.